Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
deduplicat3d
Expert
Posts: 100
Liked: 11 times
Joined: Nov 04, 2011 8:21 pm
Full Name: Corey
Contact:

Change existing Job to WAN Target

Post by deduplicat3d » Jan 02, 2012 8:28 am

I have an existing job that uses "Local Target" I have been reading the benefits of using "WAN Target" and my Veeam Server is not fully utilizing it's CPU. Do I have to do a "Full Backup" for the switch to become fully effective. I have seen this is true for v4. I am running v6.

Thanks
Corey

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24292
Liked: 3329 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Change existing Job to WAN Target

Post by Gostev » Jan 02, 2012 2:22 pm

Hi Corey - yes, no changes here - active full backup is still required as this is when backup storage is created and initialized with the correct block size. Thanks!

deduplicat3d
Expert
Posts: 100
Liked: 11 times
Joined: Nov 04, 2011 8:21 pm
Full Name: Corey
Contact:

Re: Change existing Job to WAN Target

Post by deduplicat3d » Jan 02, 2012 5:27 pm

Does that mean I have to have space for two full vbk's?

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24292
Liked: 3329 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Change existing Job to WAN Target

Post by Gostev » Jan 02, 2012 6:49 pm

Yes.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Zach123 and 35 guests