Changing backup repository location

Availability for the Always-On Enterprise

Changing backup repository location

Veeam Logoby vellum » Thu Feb 23, 2017 5:47 pm

I'm using the free version of Veeam Backup & Replication 9.0 and was wondering how to go about changing the backup repository location.
It created the location automatically and I'd like to change to another but when I go to Configuration Backup Settings, I don't see an option to change the" Default Backup Repository (Created by Veeam Backup)".

Thanks
vellum
Novice
 
Posts: 5
Liked: never
Joined: Mon Jan 23, 2017 11:56 pm

Re: Changing backup repository location

Veeam Logoby fraack » Thu Feb 23, 2017 8:56 pm

First you have to add a new backup repository on the backup infrastructure pane left side. It can be another disk or another folder on the same volume. After this is done you are able to select the new repository inside the configuration backup window.

Veeam creates a default backup repository during the installation. The installer choose the largest disk that is available during the installation process.
fraack
Certified Trainer
 
Posts: 33
Liked: 5 times
Joined: Wed Sep 24, 2014 7:44 am
Full Name: Florian Raack

Re: Changing backup repository location

Veeam Logoby foggy » Fri Feb 24, 2017 12:22 am

In Veeam Backup Free Edition, you cannot configure backup proxies and backup repositories.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14086
Liked: 1027 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson


Return to Veeam Backup & Replication



Who is online

Users browsing this forum: pndscm667 and 32 guests