Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
J1mbo
Expert
Posts: 261
Liked: 29 times
Joined: May 03, 2011 12:51 pm
Full Name: James Pearce
Contact:

Changing Compression Options on Existing Jobs

Post by J1mbo »

Hi All, I wondered if the compression options for replication can be changed for existing jobs?

I.e. if the setting is changed for an existing job, do future replications of already replicated VMs run with the revised settings?

(I'm seeing periodic pauses in data transfer on the WAN of large VMDKs, which I need to eliminate. Whilst data transfer is paused, there is increased CPU utilisation on the Veeam B&R server - just over 1-core worth.)

Many thanks indeed!

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 24260
Liked: 1865 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Changing Compression Options on Existing Jobs

Post by Vitaliy S. »

Deduplication and compression are not used for replicated VMs, only rollbacks are affected. However If you change the compression settings for existing job, these settings will be automatically applied for the subsequent runs.

J1mbo
Expert
Posts: 261
Liked: 29 times
Joined: May 03, 2011 12:51 pm
Full Name: James Pearce
Contact:

Re: Changing Compression Options on Existing Jobs

Post by J1mbo »

Many thanks for confirmation.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 36 guests