Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
haslund
Veeam Software
Posts: 520
Liked: 94 times
Joined: Feb 16, 2012 7:35 am
Full Name: Rasmus Haslund
Location: Denmark
Contact:

Default Backup Repository folder name

Post by haslund » Aug 14, 2015 11:32 am

Hello,

I noticed the Default Backup Repository name is now "Backup", while a user created new Backup Repository is named "Backups".
Any reason for this difference?
Rasmus Haslund
Principal Technologist, Global Education Services @ Veeam Software
Veeam Certified Architect #1 | Veeam Certified Trainer #4 [v7,v8,v9] | Veeam Certified Trainer Mentor #1
Twitter: @haslund
Blog: www.perfectcloud.org

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22521
Liked: 1471 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Default Backup Repository folder name

Post by Vitaliy S. » Aug 14, 2015 11:34 am

I believe it has always been like that, but I will check.

haslund
Veeam Software
Posts: 520
Liked: 94 times
Joined: Feb 16, 2012 7:35 am
Full Name: Rasmus Haslund
Location: Denmark
Contact:

Re: Default Backup Repository folder name

Post by haslund » Aug 14, 2015 11:39 am

Okay, even if it has always been like that, why the difference? :)
Rasmus Haslund
Principal Technologist, Global Education Services @ Veeam Software
Veeam Certified Architect #1 | Veeam Certified Trainer #4 [v7,v8,v9] | Veeam Certified Trainer Mentor #1
Twitter: @haslund
Blog: www.perfectcloud.org

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24169
Liked: 3296 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Default Backup Repository folder name

Post by Gostev » Aug 14, 2015 3:51 pm

Because there is more than 1 UI developer, and they may have different thinking.
But seriously, is this issue really THAT important to justify having this discussion? :D

dellock6
Veeam Software
Posts: 5653
Liked: 1589 times
Joined: Jul 26, 2009 3:39 pm
Full Name: Luca Dell'Oca
Location: Varese, Italy
Contact:

Re: Default Backup Repository folder name

Post by dellock6 » Aug 14, 2015 3:59 pm

If Rasmus is worried that the new one can just hold 1 backup, be assured, you can store multiple "backupS" even in the default one :D
Luca Dell'Oca
Principal EMEA Cloud Architect @ Veeam Software

@dellock6
https://www.virtualtothecore.com/
vExpert 2011 -> 2019
Veeam VMCE #1

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: holzhei and 16 guests