Do not Truncate Logs Default Optio

Availability for the Always-On Enterprise

Do not Truncate Logs Default Optio

Veeam Logoby zep3ck » Tue Nov 21, 2017 12:49 pm

hi,

Is it possible to set the do not Truncate default option in a job?
with Veeam9.5 ?

Thx for reply
zep3ck
Novice
 
Posts: 5
Liked: never
Joined: Thu Oct 27, 2016 9:49 am
Full Name: Thomas Galissi

Re: Do not Truncate Logs Default Optio

Veeam Logoby DGrinev » Tue Nov 21, 2017 1:03 pm

Hi Thomas,

No, you can't change the defaults for the log truncation in the jobs. Thanks!
DGrinev
Veeam Software
 
Posts: 892
Liked: 96 times
Joined: Thu Dec 01, 2016 3:49 pm
Full Name: Dmitry Grinev

Re: Do not Truncate Logs Default Optio

Veeam Logoby zep3ck » Tue Nov 21, 2017 1:18 pm

Thx for quick reply !
this option will soon be integrated ?
zep3ck
Novice
 
Posts: 5
Liked: never
Joined: Thu Oct 27, 2016 9:49 am
Full Name: Thomas Galissi

Re: Do not Truncate Logs Default Optio

Veeam Logoby DGrinev » Tue Nov 21, 2017 1:52 pm

As far as I know it shouldn't be added in the short term period.
However, you can create a backup job with the desired options\settings and clone it every time you need a job with the same options (e.g. without log truncation). Thanks!
DGrinev
Veeam Software
 
Posts: 892
Liked: 96 times
Joined: Thu Dec 01, 2016 3:49 pm
Full Name: Dmitry Grinev

Re: Do not Truncate Logs Default Optio

Veeam Logoby zep3ck » Tue Nov 21, 2017 2:55 pm

thx for reply !!
zep3ck
Novice
 
Posts: 5
Liked: never
Joined: Thu Oct 27, 2016 9:49 am
Full Name: Thomas Galissi


Return to Veeam Backup & Replication



Who is online

Users browsing this forum: tphillips2 and 1 guest