Availability for the Always-On Enterprise
Post Reply
zep3ck
Novice
Posts: 5
Liked: never
Joined: Oct 27, 2016 9:49 am
Full Name: Thomas Galissi
Contact:

Do not Truncate Logs Default Optio

Post by zep3ck » Nov 21, 2017 12:49 pm

hi,

Is it possible to set the do not Truncate default option in a job?
with Veeam9.5 ?

Thx for reply

DGrinev
Veeam Software
Posts: 1218
Liked: 128 times
Joined: Dec 01, 2016 3:49 pm
Full Name: Dmitry Grinev
Location: St.Petersburg
Contact:

Re: Do not Truncate Logs Default Optio

Post by DGrinev » Nov 21, 2017 1:03 pm

Hi Thomas,

No, you can't change the defaults for the log truncation in the jobs. Thanks!

zep3ck
Novice
Posts: 5
Liked: never
Joined: Oct 27, 2016 9:49 am
Full Name: Thomas Galissi
Contact:

Re: Do not Truncate Logs Default Optio

Post by zep3ck » Nov 21, 2017 1:18 pm

Thx for quick reply !
this option will soon be integrated ?

DGrinev
Veeam Software
Posts: 1218
Liked: 128 times
Joined: Dec 01, 2016 3:49 pm
Full Name: Dmitry Grinev
Location: St.Petersburg
Contact:

Re: Do not Truncate Logs Default Optio

Post by DGrinev » Nov 21, 2017 1:52 pm

As far as I know it shouldn't be added in the short term period.
However, you can create a backup job with the desired options\settings and clone it every time you need a job with the same options (e.g. without log truncation). Thanks!

zep3ck
Novice
Posts: 5
Liked: never
Joined: Oct 27, 2016 9:49 am
Full Name: Thomas Galissi
Contact:

Re: Do not Truncate Logs Default Optio

Post by zep3ck » Nov 21, 2017 2:55 pm

thx for reply !!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: alex.mihai, BrentBPPI, darmarko, Google [Bot] and 47 guests