Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
airwalk1985
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Sep 10, 2013 10:02 am
Contact:

EMC Data Domain With Veeam & EMC Networker

Post by airwalk1985 » Jan 18, 2019 11:35 am

Hi

We are looking to move one of our customers from EMC Networker to Veeam, but would like to use the same EMC Data Domain as the target, which currently is Networkers target.

Is it possible to use the EMC Data Domain as the target for Veeam as well as EMC Networker while we migrate off networker. The idea would be to let the networker jobs age out then increase the retension on Veeam as avaiable space become free.

Any advise would be great.

P.Tide
Product Manager
Posts: 5265
Liked: 459 times
Joined: May 19, 2015 1:46 pm
Contact:

Re: EMC Data Domain With Veeam & EMC Networker

Post by P.Tide » Jan 18, 2019 2:37 pm

Hi,

Yes, it is possible, and should be fine as long as you do not trigger backups simultaneously from both EMC and Veeam. As far as I understand, your Networker is going to be pruning the existing backup set without adding new restore points until the whole chain is gone by retention, is that correct?

There is also a limit of 60 incremental restore points for single full backup on DD, please check this BP guide for more details.

Thanks

airwalk1985
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Sep 10, 2013 10:02 am
Contact:

Re: EMC Data Domain With Veeam & EMC Networker

Post by airwalk1985 » Jan 18, 2019 3:02 pm

Thanks for that information.

To answer your question, yes networker will be pruning existing backup sets till they are all gone.

Noted for the incremental limit on DD.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: jmmarton and 22 guests