Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
krogerss
Enthusiast
Posts: 66
Liked: 1 time
Joined: Aug 18, 2014 6:06 pm
Contact:

Enterprise Manager

Post by krogerss » May 08, 2015 2:47 pm

I am currently on Veeam B&R version 8.0.0.917 and have noticed an issue when using Backup Enterprise Mgr. Whenever I try an advanced search for a file and attempt to select a folder under "Location," it lets me browse the restore point, however the "Ok" button does not work to select a folder. Has anyone else seen this issue? Or am I doing something wrong? Thanks.

foggy
Veeam Software
Posts: 17915
Liked: 1506 times
Joined: Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson
Contact:

Re: Enterprise Manager

Post by foggy » May 08, 2015 3:37 pm

Yep, just checked, I'm also seeing this. Will pass this to QA shortly. Thanks for the heads up!

krogerss
Enthusiast
Posts: 66
Liked: 1 time
Joined: Aug 18, 2014 6:06 pm
Contact:

Re: Enterprise Manager

Post by krogerss » May 08, 2015 3:41 pm

Great! Good to hear, thanks.

agrob
Expert
Posts: 181
Liked: 19 times
Joined: Sep 05, 2011 1:31 pm
Full Name: Andre
Contact:

[MERGED] Enterprise Manager File Restore Location Filed

Post by agrob » Oct 26, 2015 2:25 pm

Good Day

Running Veeam B&R V 8.0.0.2030
I open Enterpirse Manager -> Files -> Search. In the Search field i select the server i want to restore from. in the location part i select "Folder" and then go for browsing the folder i want to restore from. I can select the folder but i can't commit with "ok". The "Select Folder" window does not close. I tried this in IE and Firefox. Also on different clients. Makes no difference. If i abort and write the path manually in the "folder" field it works.
Does anyone have the same behaviour? Is it a bug?

Thanks
andre

foggy
Veeam Software
Posts: 17915
Liked: 1506 times
Joined: Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson
Contact:

Re: Enterprise Manager

Post by foggy » Oct 26, 2015 2:33 pm

Andre. yes, this is a known issue. Thanks.

agrob
Expert
Posts: 181
Liked: 19 times
Joined: Sep 05, 2011 1:31 pm
Full Name: Andre
Contact:

Re: Enterprise Manager

Post by agrob » Oct 26, 2015 3:04 pm

foggy wrote:Andre. yes, this is a known issue. Thanks.
Thanks foggy, havent found this thread before posting...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: nmdange and 19 guests