Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
cfizz34
Enthusiast
Posts: 51
Liked: 5 times
Joined: Jul 02, 2010 2:57 pm
Full Name: Chad
Contact:

Error: Replica VM is located on the host that is not connected to the virtual lab's DVS.

Post by cfizz34 » Mar 26, 2020 4:40 pm

Has anyone ever ran into this when working with a virtual lab? I have renamed the hosts since I deployed the lab but have also rebuilt the lab since the rename but I am still using the same cluster.

Code: Select all

Error: Replica VM is located on the host that is not connected to the virtual lab's DVS.

veremin
Product Manager
Posts: 17454
Liked: 1553 times
Joined: Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin
Contact:

Re: Error: Replica VM is located on the host that is not connected to the virtual lab's DVS.

Post by veremin » Mar 26, 2020 7:45 pm

Hi, Chad,

Please provide a case ID for this issue as required by the forum rules (provided when you click New Topic).

Thanks!

cfizz34
Enthusiast
Posts: 51
Liked: 5 times
Joined: Jul 02, 2010 2:57 pm
Full Name: Chad
Contact:

Re: Error: Replica VM is located on the host that is not connected to the virtual lab's DVS.

Post by cfizz34 » Apr 02, 2020 1:39 pm

Just curious the point of having a ticket when simply asking a question in a forum? But regardless, here it is: 04034527

I believe this started when I renamed the ESXi hosts. I got passed the initial issue by deleting all the replicas, deleting the proxy, re-scanning vcenter, then starting over from scratch.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 33 guests