Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
Cokovic
Expert
Posts: 295
Liked: 59 times
Joined: Sep 06, 2011 8:45 am
Full Name: Haris Cokovic
Contact:

Feature request: Additional column in jobs

Post by Cokovic » Jun 04, 2012 12:39 pm

Hi there,

is it possible to add an additional column in the jobs overview to see which backup proxy is selected (if Automatic or a particular proxy)? Right now you see Name, Type, State, Last result, Target, Objects in Job.

Thanks,
Haris

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24169
Liked: 3295 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Feature request: Additional column in jobs

Post by Gostev » Jun 04, 2012 1:27 pm

Hi Haris, not sure it is a good idea to take extra space in already crowded job grid with more static values. This information is definitely not essential to always have it in front of you. Thanks!

Cokovic
Expert
Posts: 295
Liked: 59 times
Joined: Sep 06, 2011 8:45 am
Full Name: Haris Cokovic
Contact:

Re: Feature request: Additional column in jobs

Post by Cokovic » Jun 04, 2012 1:33 pm

OK. I agree. But maybe then add a possibility to check which columns to see? As for example i dont need the object counter and would love to see instead the selected proxy :-)

Let me explain the situation:

I need a particular job to run over a different proxy. So i've added an aditional proxy and manually selected this new proxy in a particular job. But as this new proxy is set to use NBD only for some reasons i dont want the other jobs to use it. So i've changed the selected proxy in all of the other jobs to the one which is running in SAN access mode. As i do have 36 jobs configured on this Veeam server sometimes i get a little bit confused which job was changed and which not. So i have always to edit the properties again and take a look into it. Thats the reason why i would love to see it in the overview.

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24169
Liked: 3295 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Feature request: Additional column in jobs

Post by Gostev » Jun 04, 2012 1:45 pm

Column selection/customization is a valid feature on the other hand :D but until we have it, I must be careful with the amount of columns!

Cokovic
Expert
Posts: 295
Liked: 59 times
Joined: Sep 06, 2011 8:45 am
Full Name: Haris Cokovic
Contact:

Re: Feature request: Additional column in jobs

Post by Cokovic » Jun 04, 2012 1:51 pm

I'm fine with it if you got it on your screen for any of the future releases :D (and hopefully there wil be many of them :wink: )

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24169
Liked: 3295 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Feature request: Additional column in jobs

Post by Gostev » Jun 04, 2012 1:56 pm 1 person likes this post

No, 6.1 will be the last one, because it is so good ;)

Cokovic
Expert
Posts: 295
Liked: 59 times
Joined: Sep 06, 2011 8:45 am
Full Name: Haris Cokovic
Contact:

Re: Feature request: Additional column in jobs

Post by Cokovic » Jun 04, 2012 2:04 pm

Gostev wrote:No, 6.1 will be the last one, because it is so good ;)
:lol:

OK. First time i click the "Like" button now :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Exabot [Bot] and 23 guests