GUI displays wrong info when restoring multiple folders

Availability for the Always-On Enterprise

GUI displays wrong info when restoring multiple folders

Veeam Logoby final » Thu Jul 13, 2017 10:53 am

When doing a Guest OS File restore (Windows) over multiple folders, the Restore-GUI is broken. The restore actually works fine (and the details are correct), but the overall process states "Restore failed" and does not display any "global stats". See attached Screenshot.

Image
final
Influencer
 
Posts: 23
Liked: 7 times
Joined: Sun Aug 14, 2016 7:19 pm

Re: GUI displays wrong info when restoring multiple folders

Veeam Logoby Gostev » Thu Jul 13, 2017 11:41 am

Hello, please include support case ID for this issue, as requested when you click New Topic. Thanks!
Gostev
Veeam Software
 
Posts: 21396
Liked: 2350 times
Joined: Sun Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland

Re: GUI displays wrong info when restoring multiple folders

Veeam Logoby final » Thu Jul 13, 2017 12:58 pm

Hi Gostev,

Thanks for your reply, but it's not really an issue I'm concerned about :) It's definitely too much effort on my side to open a support case, go through it with a technician etc for a display detail. Feel free to use the information as you see fit (that is: open an internal ticket or don't, it's up to you).

Best,
final
final
Influencer
 
Posts: 23
Liked: 7 times
Joined: Sun Aug 14, 2016 7:19 pm


Return to Veeam Backup & Replication



Who is online

Users browsing this forum: dellock6, Google [Bot] and 31 guests