How to rename veeam backup server host?

Availability for the Always-On Enterprise

Re: How to rename veeam backup server host?

Veeam Logoby foggy » Wed Dec 07, 2016 4:53 pm

Support could look into the database to see if it has really changed.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14742
Liked: 1080 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson

Re: How to rename veeam backup server host?

Veeam Logoby pkelly_sts » Wed Dec 07, 2016 4:58 pm

Okedoke, I'll give 'em a shout tomorrow... Thanks for the help anyway.
[New Sig: PLEASE get GFS tape support for incrementals!!!]
pkelly_sts
Expert
 
Posts: 504
Liked: 55 times
Joined: Thu Jun 13, 2013 10:08 am
Full Name: Paul Kelly

Re: How to rename veeam backup server host?

Veeam Logoby v.Eremin » Fri Dec 09, 2016 2:14 pm

Just checked it, the suggested script works for every managed server, except backup server itself. Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13266
Liked: 968 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin

Re: How to rename veeam backup server host?

Veeam Logoby pkelly_sts » Fri Dec 09, 2016 2:16 pm

Argh! :-( Just my luck!

Is there a safe way to "just" remove the domain portion of the backup server name?
[New Sig: PLEASE get GFS tape support for incrementals!!!]
pkelly_sts
Expert
 
Posts: 504
Liked: 55 times
Joined: Thu Jun 13, 2013 10:08 am
Full Name: Paul Kelly

Re: How to rename veeam backup server host?

Veeam Logoby v.Eremin » Fri Dec 09, 2016 5:21 pm

The information must be stored somewhere in product database. So, you can try this approach.

However, I'd suggest you to open a ticket prior to doing that and correct db under engineer supervision.

Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13266
Liked: 968 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin

Previous

Return to Veeam Backup & Replication



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 17 guests