Availability for the Always-On Enterprise
Post Reply
riahc3
Enthusiast
Posts: 37
Liked: 3 times
Joined: Oct 21, 2015 10:01 am
Full Name: John
Contact:

Internal HDD to internal HDD file copy job fails

Post by riahc3 » Dec 17, 2016 10:50 am

Using Veeam B&R 9.5, I setup a file copy job that copies all the files on a internal hard drive on the same (local) host to another different internal hard drive on the same (local) host. The error is: The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect

The error is given on the source which is E:\

Shestakov
Veeam Software
Posts: 5924
Liked: 513 times
Joined: May 21, 2014 11:03 am
Full Name: Nikita Shestakov
Location: Prague
Contact:

Re: Internal HDD to internal HDD file copy job fails

Post by Shestakov » Dec 17, 2016 1:19 pm

Hi John,
Please provide a support case number as required by the forum`s rules when asking about a technical error.
Thanks!

riahc3
Enthusiast
Posts: 37
Liked: 3 times
Joined: Oct 21, 2015 10:01 am
Full Name: John
Contact:

Re: Internal HDD to internal HDD file copy job fails

Post by riahc3 » Dec 17, 2016 3:12 pm

Shestakov wrote:Hi John,
Please provide a support case number as required by the forum`s rules when asking about a technical error.
Thanks!
Well, this isnt a technical error per say; Just seems odd that this error is given.

Anyways, I just tried to open a case but it does not allow my email address domain. Im using a trial and my non business email address domain isnt accepted.

Shestakov
Veeam Software
Posts: 5924
Liked: 513 times
Joined: May 21, 2014 11:03 am
Full Name: Nikita Shestakov
Location: Prague
Contact:

Re: Internal HDD to internal HDD file copy job fails

Post by Shestakov » Dec 17, 2016 6:39 pm

You can still get support assistance even using trial version. Business email is required indeed.
Once you get a support case number, please post it here.
Thanks!

riahc3
Enthusiast
Posts: 37
Liked: 3 times
Joined: Oct 21, 2015 10:01 am
Full Name: John
Contact:

Re: Internal HDD to internal HDD file copy job fails

Post by riahc3 » Dec 17, 2016 10:04 pm

I didnt add in my last message.

I do not have a business email at all.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], DGrinev, Google [Bot] and 42 guests