Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
juanmachado
Enthusiast
Posts: 29
Liked: 8 times
Joined: Nov 18, 2020 3:59 pm
Full Name: Juan Machado
Contact:

Is the new vsphere plugin in v12 supposed to have the correct links to your VeeamONE interface?

Post by juanmachado »

The links for "View Full Report in Veeam ONE" point to https://www.veeam.com/vbr-plugin-report instead of our Veeam One instance and I can't figure out where that configuration is. Thanks

Image
HannesK
Product Manager
Posts: 14181
Liked: 2815 times
Joined: Sep 01, 2014 11:46 am
Full Name: Hannes Kasparick
Location: Austria
Contact:

Re: Is the new vsphere plugin in v12 supposed to have the correct links to your VeeamONE interface?

Post by HannesK »

Hello,
do you have the plugin settings option or do you use a newer vSphere version?

Best regards,
Hannes
PS: I deleted the duplicate post on the other thread
juanmachado
Enthusiast
Posts: 29
Liked: 8 times
Joined: Nov 18, 2020 3:59 pm
Full Name: Juan Machado
Contact:

Re: Is the new vsphere plugin in v12 supposed to have the correct links to your VeeamONE interface?

Post by juanmachado »

We use vSphere 8.
There is no Settings tab in the UI

Image
HannesK
Product Manager
Posts: 14181
Liked: 2815 times
Joined: Sep 01, 2014 11:46 am
Full Name: Hannes Kasparick
Location: Austria
Contact:

Re: Is the new vsphere plugin in v12 supposed to have the correct links to your VeeamONE interface?

Post by HannesK » 1 person likes this post

mhm, I reproduced it... I will come back on this
juanmachado
Enthusiast
Posts: 29
Liked: 8 times
Joined: Nov 18, 2020 3:59 pm
Full Name: Juan Machado
Contact:

Re: Is the new vsphere plugin in v12 supposed to have the correct links to your VeeamONE interface?

Post by juanmachado »

Thank you, @Hannesk.
Is this a misconfiguration on my part or a known bug?

Thanks.
HannesK
Product Manager
Posts: 14181
Liked: 2815 times
Joined: Sep 01, 2014 11:46 am
Full Name: Hannes Kasparick
Location: Austria
Contact:

Re: Is the new vsphere plugin in v12 supposed to have the correct links to your VeeamONE interface?

Post by HannesK »

Hello,
as far as I see, there is no misconfiguration on your side.

I will come back once I have more details on that behavior. That can take some time.

Best regards,
Hannes
Egor Yakovlev
Veeam Software
Posts: 2526
Liked: 674 times
Joined: Jun 14, 2013 9:30 am
Full Name: Egor Yakovlev
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

Re: Is the new vsphere plugin in v12 supposed to have the correct links to your VeeamONE interface?

Post by Egor Yakovlev » 1 person likes this post

Latest version of vSphere plugin automatically retrieves Veeam One URL from Enterprise Manager configuration.
Make sure your Enterprise Manager is added to Veeam One console, then vSphere Plugin links will redirect to the right URL.

/Cheers!
juanmachado
Enthusiast
Posts: 29
Liked: 8 times
Joined: Nov 18, 2020 3:59 pm
Full Name: Juan Machado
Contact:

Re: Is the new vsphere plugin in v12 supposed to have the correct links to your VeeamONE interface?

Post by juanmachado »

That did it.

Thanks !
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 65 guests