Availability for the Always-On Enterprise
Vitaliy S.
Veeam Software
Posts: 21523
Liked: 1281 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Making Veeam Enterprise Manager work over a WAN link

Post by Vitaliy S. » Oct 05, 2015 11:08 am

Ruben, yes it does work. Did you choose DWORD or STRING type (required) for these registry keys?

addicuss
Lurker
Posts: 1
Liked: never
Joined: Dec 29, 2015 10:04 pm
Full Name: Addy Alago
Contact:

Re: Making Veeam Enterprise Manager work over a WAN link

Post by addicuss » Mar 09, 2016 5:39 pm

Why is this not implemented as a standard feature.requiring a regedit for a standard feature is a bit much. This post is 3 years old and unless I'm missing something it's still the only way to centrally manage backup servers. Am I arong?

Vitaliy S.
Veeam Software
Posts: 21523
Liked: 1281 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Making Veeam Enterprise Manager work over a WAN link

Post by Vitaliy S. » Mar 10, 2016 5:17 pm

I guess the reason why it didn't make to the defaults, is that only few requests have been received for almost 3 years. BTW, If you want to do central monitoring and reporting you can also use Veeam ONE for that.

mdiver
Service Provider
Posts: 40
Liked: 9 times
Joined: Nov 04, 2009 2:08 pm
Contact:

[MERGED] Enterprise Manager connection via NAT - possible?

Post by mdiver » Nov 20, 2017 1:53 pm

Will Enterprise Manager work with all the connected Veeam B&R instances being situated behind NAT Gateways respectively? I guess if yes, a port forwarding would be needed.
Does anyone have experiences on that?

Thanks and regards,
Mike

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: alex.mihai, BrentBPPI, darmarko and 47 guests