Migrate veeam backups from one data domain to another?

Availability for the Always-On Enterprise

Migrate veeam backups from one data domain to another?

Veeam Logoby rnt-guy » Thu Dec 22, 2016 1:44 pm

Hello,

I've tried finding a previous post on this topic but have been unsuccessful. If there's one please let me know.

We have backups going to one data domain using ddboost and we need to start backing up to a new one also using ddboost.

Is there a simple way to do this using some sort of sync mechanism so we don't have to reseed? I'm not very familiar with the DD outside of sending veeam backups to it.

Thanks!
rnt-guy
Service Provider
 
Posts: 61
Liked: 1 time
Joined: Thu Feb 04, 2016 12:58 pm
Full Name: RNT-Guy

Re: Migrate veeam backups from one data domain to another?

Veeam Logoby foggy » Thu Dec 22, 2016 2:46 pm

Do you need to transfer ALL existing backups to the new repository or just start backing up to it fresh?
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14742
Liked: 1080 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson

Re: Migrate veeam backups from one data domain to another?

Veeam Logoby rnt-guy » Thu Dec 22, 2016 3:57 pm

All. They have a 3 year retention period.
rnt-guy
Service Provider
 
Posts: 61
Liked: 1 time
Joined: Thu Feb 04, 2016 12:58 pm
Full Name: RNT-Guy

Re: Migrate veeam backups from one data domain to another?

Veeam Logoby foggy » Thu Dec 22, 2016 4:13 pm

Then native replication looks like the most efficient way to copy them (provided you have it licensed).
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14742
Liked: 1080 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson

Re: Migrate veeam backups from one data domain to another?

Veeam Logoby rnt-guy » Thu Dec 22, 2016 4:42 pm

I forgot to mention it was DDvE. Does that change anything? Shoudl I just find an article on how to do ddboost to ddboost replication and then once it's done add 2nd dd to veeam, rescan and map the files to the job?
rnt-guy
Service Provider
 
Posts: 61
Liked: 1 time
Joined: Thu Feb 04, 2016 12:58 pm
Full Name: RNT-Guy

Re: Migrate veeam backups from one data domain to another?

Veeam Logoby foggy » Thu Dec 22, 2016 4:43 pm

Correct, this is the right course of actions. DD VE changes nothing in this regard.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14742
Liked: 1080 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson


Return to Veeam Backup & Replication



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 42 guests