Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
alphacasper2000
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Jan 31, 2013 4:10 pm
Contact:

New V. Lab - stuck @ copying proxy appliance?

Post by alphacasper2000 » Jan 31, 2013 4:15 pm

I was trying to create a new virtual lab using using my DC and Exchange server and the process was going ok, but now it seems to be stuck at Copying Proxy Appliance Files.

How long should that process take, and is there a way to determine what the status/progress is?

It's been running for 12 hours!

Thanks
VeeamNewbie

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24020
Liked: 3255 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: New V. Lab - stuck @ copying proxy appliance?

Post by Gostev » Jan 31, 2013 11:38 pm

It should be taking just a few seconds. Debug logs can provide additional information. Thanks!

alphacasper2000
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Jan 31, 2013 4:10 pm
Contact:

Re: New V. Lab - stuck @ copying proxy appliance?

Post by alphacasper2000 » Feb 01, 2013 1:23 pm

I found the logs (c:\ProgramData\Veeam\backup\) and found that the version of the Exchange tool was newer than the B&R program. It did comsume all the "proxy" server resources as well, causing all the backup jobs to fail.

I was able to upgrade and resume the restore.

I wish the downloads would make it easier to find the previous versions if they were needed. And trying to find the plugins for the products is near impossible.

Anyway the problem is resolved.

foggy
Veeam Software
Posts: 17717
Liked: 1482 times
Joined: Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson
Contact:

Re: New V. Lab - stuck @ copying proxy appliance?

Post by foggy » Feb 01, 2013 8:58 pm

Glad to hear your issue is resolved. Please note that previous Veeam B&R versions are available through technical support.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: cfortenbery, foggy, gabryp, Karinne, manfri, nmdange, opg70, shakhdan and 56 guests