Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
chris.childerhose
Service Provider
Posts: 107
Liked: 12 times
Joined: Aug 13, 2014 6:03 pm
Full Name: Chris Childerhose
Location: Toronto, ON
Contact:

Nimble Integration

Post by chris.childerhose » Apr 11, 2017 2:52 pm

We recently upgraded our license to ENT+ to allow for Nimble Integration. I have set up some of my bigger jobs with this but see major issues now versus before when it was normal backups. The errors being reported have to do with IQNs like this -

Error: Cannot retrieve physical extents for connecting iSCSI target IQN

I have opened a support case - # 02124750 and they suggested to turn off CHAP but we do not use it nor is it enabled.

Anyone have suggestions to check? I am going to try recreating one of the jobs from scratch to see if that happens to fix it.
-----------------------
Chris Childerhose
Veeam Vanguard / VMCE v9
VCAP-DCA / VCP6 / MCITP
Personal blog: https://just-virtualization.tech
Twitter: @cchilderhose

foggy
Veeam Software
Posts: 18114
Liked: 1536 times
Joined: Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson
Contact:

Re: Nimble Integration

Post by foggy » Apr 11, 2017 4:57 pm 1 person likes this post

Hi Chris, this looks like a known issue that is going to be addressed in Veeam B&R v9.5 Update 2. Meanwhile you will be educated on possible workarounds by your support engineer. Thanks.

chris.childerhose
Service Provider
Posts: 107
Liked: 12 times
Joined: Aug 13, 2014 6:03 pm
Full Name: Chris Childerhose
Location: Toronto, ON
Contact:

Re: Nimble Integration

Post by chris.childerhose » Apr 12, 2017 7:05 pm

Thanks Foggy. 8)

Is there a way to get Update 2 ahead of scheduled release for support issues like this?
-----------------------
Chris Childerhose
Veeam Vanguard / VMCE v9
VCAP-DCA / VCP6 / MCITP
Personal blog: https://just-virtualization.tech
Twitter: @cchilderhose

foggy
Veeam Software
Posts: 18114
Liked: 1536 times
Joined: Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson
Contact:

Re: Nimble Integration

Post by foggy » Apr 13, 2017 10:15 am

Yes,you should be able to get it at the stage of pilot deployments. Please contact support about this.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests