Please let me change this column in size

Availability for the Always-On Enterprise

Please let me change this column in size

Veeam Logoby Daniel N. » Mon Sep 26, 2016 6:39 am

... I want to be able to see bothy, my VM names and the statuses without dots.

Image

Thanks.

Ps. I know I can change the size of the colums NAME and STATUS, but because my VMs have rather long names, both cannot be displayed fully. The screenshot doesn't show this unfortunately. Still, I want to be able to move the line I marked in red color.
Daniel N.
Enthusiast
 
Posts: 28
Liked: 3 times
Joined: Sun Feb 15, 2015 7:03 am

Re: Please let me change this column in size

Veeam Logoby frinnst » Mon Sep 26, 2016 7:47 am

God yes. WHY can't we already do this?
frinnst
Influencer
 
Posts: 15
Liked: never
Joined: Mon Aug 26, 2013 1:32 pm
Full Name: Fredrik

Re: Please let me change this column in size

Veeam Logoby Daniel N. » Mon Sep 26, 2016 10:22 am

Oh, and please glue the 3 columns together. The blank space between STATUS and ACTION is wasting space.
Daniel N.
Enthusiast
 
Posts: 28
Liked: 3 times
Joined: Sun Feb 15, 2015 7:03 am

Re: Please let me change this column in size

Veeam Logoby andyg » Mon Sep 26, 2016 11:24 am

+1 yes please
-= VMCE v9 certified =-
andyg
Service Provider
 
Posts: 56
Liked: 5 times
Joined: Wed Apr 23, 2014 9:51 am
Full Name: Andy Goldschmidt


Return to Veeam Backup & Replication



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], eric.siedentopf, fazerren, Yahoo [Bot] and 60 guests