Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
bproteau
Influencer
Posts: 23
Liked: never
Joined: Aug 11, 2011 6:57 pm
Full Name: Brian Proteau
Contact:

Replicated VM needs a restart

Post by bproteau » Aug 18, 2011 8:16 pm

I replicated a Windows VM and after logging in the OS requested a restart. Is this expected behavior. I'm defining processes for cutovers. Also, is this the same with a Linux VM. I wouldn't expect an actual message requesting a reboot but, I wondered if it should be bounced one more time after the initial power on regardless?

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 23602
Liked: 3112 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Replicated VM needs a restart

Post by Gostev » Aug 18, 2011 8:20 pm

No, it is not expected normally. Sounds like may be this restart requirement is cause by OS seeing some hardware change.

bproteau
Influencer
Posts: 23
Liked: never
Joined: Aug 11, 2011 6:57 pm
Full Name: Brian Proteau
Contact:

Re: Replicated VM needs a restart

Post by bproteau » Aug 18, 2011 8:25 pm

That's what I thought. The source and destination Host hardware is different but, I have had clustered these models before and never saw that. I'll try again and see if I have the same issue.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 24 guests