Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
Cambridge User
Novice
Posts: 4
Liked: never
Joined: Mar 26, 2009 3:26 pm
Full Name: Cambridge User
Contact:

Replicating to ESX server

Post by Cambridge User »

Hi

We are evaluating Veeam, and need to test replication functionality. Is there any guideline to specing the target for replication? Does it have to be of identical hardware (memory, CPU etc) to work, or could we replicate to a "lesser" (and therefore cheaper) target machine for what will be our DR environment.

Many thanks in advance

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 26706
Liked: 4277 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Replicating to ESX server

Post by Gostev »

Hello, you can replicate to any host that is capable of running replicated VMs in case of disaster. It does not have to be with identical hardware, because we are not doing VMotion but instead cold transactionally-consistent image start up. I know that many customers typically choose to replicate to a "lesser" hosts to reduce the cost of the solution. Thank you.

Cambridge User
Novice
Posts: 4
Liked: never
Joined: Mar 26, 2009 3:26 pm
Full Name: Cambridge User
Contact:

Re: Replicating to ESX server

Post by Cambridge User »

Thanks for your reply, I'll give it a go!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], neon_nico and 40 guests