Replication not work correctly

Availability for the Always-On Enterprise

Replication not work correctly

Veeam Logoby baber » Tue Aug 29, 2017 7:32 pm

Dear all
Hi

i have get a full backup from my virtual machine and put it on product site now when i want replicate that vm
in replication wizard (select Repository for replica metadata) select that place is vm backup on production site and in Get seed from the following backup repository select path from DR site now when want start job it will be fail

8/31/2017 11:03:06 PM :: Failed to create processing task for VM bakaml Error: VM 'bakaml' not found in backup for initial sync

but when for
Get seed from the following backup repository select that path is placed on product site it will be ok

i think it has problem because my backup will not copy on DR site

what is my problem????

BR
baber
Expert
 
Posts: 113
Liked: never
Joined: Thu Nov 21, 2013 12:02 pm
Full Name: Babak Saedi nejad

Re: Replication not work correctly

Veeam Logoby foggy » Tue Aug 29, 2017 9:20 pm

You need to copy the backup to the target site first. Repository for replica metadata is used to store replicas metadata, not the backup used for seeding.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14903
Liked: 1094 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson

Re: Replication not work correctly

Veeam Logoby baber » Wed Aug 30, 2017 4:15 am

do i have to copy backup file manually to DR respository site?

BR
baber
Expert
 
Posts: 113
Liked: never
Joined: Thu Nov 21, 2013 12:02 pm
Full Name: Babak Saedi nejad

Re: Replication not work correctly

Veeam Logoby foggy » Wed Aug 30, 2017 9:40 am

Yes, this is what you need to do prior to perform replica seeding.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 14903
Liked: 1094 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson


Return to Veeam Backup & Replication



Who is online

Users browsing this forum: tdewin, the_mentor and 49 guests