Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
swendel
Novice
Posts: 3
Liked: never
Joined: Jun 16, 2011 11:24 pm
Full Name: Shane Wendel
Contact:

Replication Target to Folder/Resource Pool

Post by swendel » Oct 17, 2011 9:31 pm

When I'm replicated a VM from one cluster to another, the wizard only lets me select the host to replicate it to, it doesn't ask me for the folder or resource pool. The end result is that in the root of my cluster I have a ton of "machine_replica" VMs that clutter up the interface.

Am I just missing something or is there a way to assign them to a specific logical RP or folder location?

Thanks

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 23005
Liked: 1560 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Replication Target to Folder/Resource Pool

Post by Vitaliy S. » Oct 18, 2011 7:51 am

Hi Shane, you can place replicated VM to a specific folder/RP/vApp via a vSphere Client once the initial job run is performed. This will not break your replication jobs. Thanks!

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24812
Liked: 3572 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Replication Target to Folder/Resource Pool

Post by Gostev » Oct 18, 2011 1:20 pm

Note for future readers, v6 will provide these settings as a part of the replication job configuration.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], john_wood, zx81 and 25 guests