Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
blahphish
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Nov 02, 2011 3:29 pm
Full Name: Brian

Replication to VMWare 5 does not work

Post by blahphish »

Ticket #5151771

Able to replicate to VMWare 5 the first time, but subsequent replication attempts give this error: The specified key, name, or identifier already exists.

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 26700
Liked: 4276 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Replication to VMWare 5 does not work

Post by Gostev »

Do you have vSphere 5 compatibility patch installed? Possibly unrelated to vSphere 5 to me, as this error has been reported before. But let's see what support has to say!

blahphish
Lurker
Posts: 2
Liked: never
Joined: Nov 02, 2011 3:29 pm
Full Name: Brian

Re: Replication to VMWare 5 does not work

Post by blahphish »

Yes, I have the patch installed.

I can replicate two times in a row from vcenter 4 to vcenter 4 but if I try to replicate to vcenter 5 it gives the error.

If I remove the replica vm from inventory (not delete from disk), the second replication can occur. However, I cant do a third replication until the vm is removed from inventory again.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 42 guests