Scripts failing to run

Availability for the Always-On Enterprise

Scripts failing to run

Veeam Logoby deesloop » Mon Mar 06, 2017 12:06 pm

I've a script that is run before a job that moves a VM to a licensed host
I've a script that is run after a job that moves a VM back to its original unlicensed host.
This works just fine for a DC replica Job.The machine is moved, replcaued and then moved back.

However the same script for another VM doesn't run, the script times out after 15 minutes,
then the job fails as the machine is still on an unlicensed host.

The batch script runs fine when run from the command line but it times out as part of the job.

Batch file is
C:\WINDOWS\system32\windowspowershell\v1.0\powershell.exe "& 'C:\Scripts\mail2013before.ps1'"

Script file is
add-pssnapin VMware.VimAutomation.Core
Connect-VIserver 172.16.32.45
Move-VM -VM Mail2013 -Destination esxhost3.domain.com

If I run the batch and machine migrates no problem and yes the security settings for the user are correct.
And the migration takes 2 mionutes max so it's not a real timeout that they system is reporting.

Like I say I have it working for 3 other VMs no problem and just copied the batch & poweshell scripts and
edited the names. I've double triple checked spelling, path etc. It's not due to insufficient resources or
security settings. Any ideas= short of re-creating the job.
deesloop
Enthusiast
 
Posts: 39
Liked: never
Joined: Thu Aug 05, 2010 9:39 am
Full Name: Darren Slupek

Re: Scripts failing to run

Veeam Logoby Vitaliy S. » Mon Mar 06, 2017 12:58 pm

Cannot comment on the script and the way you have everything set up rigth now, but why not to use Veeam Backup FREE for hosts which you don't have Veeam backup license keys for? This can be automated and is fully supproted > https://www.veeam.com/blog/veeam-backup ... shell.html
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19564
Liked: 1103 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Scripts failing to run

Veeam Logoby deesloop » Tue Mar 07, 2017 9:01 am

Because I'd like it to work with the script.
It works for other servers and the script itself works fine.

Will raise a support ticket.
deesloop
Enthusiast
 
Posts: 39
Liked: never
Joined: Thu Aug 05, 2010 9:39 am
Full Name: Darren Slupek

Re: Scripts failing to run

Veeam Logoby Vitaliy S. » Tue Mar 07, 2017 9:14 am

Not sure that our support team can assist you with this workaround to our licensing rules, but you can give it a try.
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19564
Liked: 1103 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov


Return to Veeam Backup & Replication



Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher, Yahoo [Bot] and 52 guests