Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
NT29
Influencer
Posts: 18
Liked: never
Joined: Oct 02, 2011 6:27 pm
Contact:

stop and restar a job

Post by NT29 » Oct 18, 2011 3:18 pm

hey

I have made a test but i want a confirmation, in order to good understand the process
I have create a job to backup few VM
I start It
I let it backup 2 vm and after it start the third i stop the job
He made a red point on se third vm
Question1 : for me it is because it is in a bad state ?

Question2: For me i can restore the 2 first VM

Question3: When i will restart the job if i let it finish, the third VM could be restore from this backup

thanks a lot

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 23005
Liked: 1560 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: stop and restar a job

Post by Vitaliy S. » Oct 18, 2011 4:07 pm

NT29 wrote:Question1 : for me it is because it is in a bad state ?
Red point indicates that a backup for the 3rd VM was not successful and you wouldn't be able to recover this VM from this particular restore point.
NT29 wrote:Question2: For me i can restore the 2 first VM
Yes, absolutely.
NT29 wrote:Question3: When i will restart the job if i let it finish, the third VM could be restore from this backup
Yes, of course. Also be aware that a retry option we have will only retry VMs that failed and not all VMs that have already been processed.

NT29
Influencer
Posts: 18
Liked: never
Joined: Oct 02, 2011 6:27 pm
Contact:

Re: stop and restar a job

Post by NT29 » Oct 18, 2011 4:27 pm

thanks a lot for thoses answer

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests