Suggestion/Fix: Email messages use wrong subject

Availability for the Always-On Enterprise

Suggestion/Fix: Email messages use wrong subject

Veeam Logoby icetrain » Thu Nov 16, 2017 11:28 am

Hi,

email notification warnings triggered do not use the correct subject as defined in general options.

1. Errormessages from tape jobs

Definition of subject as defined in general options:
"[CUSTOMERNAME] [%JobResult%] %JobName% (%VmCount% VMs) %Issues%"

Warning messages are being sent use this subject:
"[Warning] Insert a tape to continue"

Expected subject
"[CUSTOMERNAME] [Warning] Jobname Insert a tape to continue"


2. Messages from backup configuration job

Definition of subject as defined in general options:
"[CUSTOMERNAME] [%JobResult%] %JobName% (%VmCount% VMs) %Issues%"

Messages are being sent use this subject:
"[Success] Backup Configuration Job (10.09.2017 10:01:18)"

Expected subject
"[CUSTOMERNAME] [Success] Backup Configuration Job (10.09.2017 10:01:18)"



(Ticket opened 02330214)

A fix would be appreciated.
icetrain
Novice
 
Posts: 6
Liked: never
Joined: Tue Sep 05, 2017 9:02 am
Full Name: ECE

Re: Suggestion/Fix: Email messages use wrong subject

Veeam Logoby Dima P. » Fri Nov 17, 2017 1:39 pm

Hello,

Warning messages are being sent use this subject: "[Warning] Insert a tape to continue"

This is a custom email subject generated by tape job itself (so custom or predefined subject is ignored). Noted as a feature request, thanks!
Dima P.
Veeam Software
 
Posts: 6765
Liked: 483 times
Joined: Mon Feb 04, 2013 2:07 pm
Location: SPb
Full Name: Dmitry Popov


Return to Veeam Backup & Replication



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 1 guest