Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
GordA
Influencer
Posts: 16
Liked: 2 times
Joined: Nov 12, 2015 9:14 pm
Full Name: Gordon Armstrong
Contact:

SureBackup - Edit proxy appliance after deployment

Post by GordA »

Hi all,

Should you be able to edit the SureBackup proxy appliance after deploying a Virtual Lab? I made a mistake in the Production Network for the appliance when deploying and now if I go into edit the lab the "Edit" button on the Proxy tab, it is greyed out. I can edit the network in vCenter but it reverts to the one set in the VL. Hoping to not have to redeploy.

Thanks

G.
HannesK
Product Manager
Posts: 14160
Liked: 2807 times
Joined: Sep 01, 2014 11:46 am
Full Name: Hannes Kasparick
Location: Austria
Contact:

Re: SureBackup - Edit proxy appliance after deployment

Post by HannesK »

Hello,
yes, that's expected behavior. You need to re-deploy, if changes are needed.

Best regards,
Hannes
GordA
Influencer
Posts: 16
Liked: 2 times
Joined: Nov 12, 2015 9:14 pm
Full Name: Gordon Armstrong
Contact:

Re: SureBackup - Edit proxy appliance after deployment

Post by GordA »

So i hit 'config' in that window, edit production network, and now it's updating proxy appliance network settings....we'll see if that does it.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot], Kst and 44 guests