Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
NightBird
Service Provider
Posts: 192
Liked: 38 times
Joined: Apr 28, 2009 8:33 am
Location: Strasbourg, FRANCE
Contact:

SureBackup Job Stuck

Post by NightBird »

To "Starting virtual lab routing engine" and after a while "Error while powering on appliance"

If I check in the vsphere client, the ressource pool is created, virtual switch, port group too and the proxy appliance is started

vsphere build 294855, one production LAN

When I try without proxy virtual appliance it's OK
Here is the error message in the job log file:

[23.10.2010 13:34:05] <01> Info | VM: 'Virtual_Lab_Test_Proxy' | IP: 'undefined' | power: 'PowerOn' | machine: 'NotRunning' | tools: 'NotInstalled' | heartbeat: 'Gray' |
[23.10.2010 13:34:26] <01> Info | VM: 'Virtual_Lab_Test_Proxy' | IP: '10.7.1.90' | power: 'PowerOn' | machine: 'Running' | tools: 'Ok' | heartbeat: 'Gray' |
[23.10.2010 13:35:30] <01> Error The remote server returned an error: (503) Server Unavailable. (System.Net.WebException)
[23.10.2010 13:35:31] <01> Error at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
[23.10.2010 13:35:31] <01> Error at Veeam.Backup.Core.Drv.Lab.Appliance.QueryServer(String ipString, String hostName, String site)
[23.10.2010 13:35:31] <01> Error at Veeam.Backup.Core.Drv.Lab.Appliance.<LoadPoweredOnVm>b__3(ServerQuery query, ShortVmInfo vmInfo)
[23.10.2010 13:35:31] <01> Error at Veeam.Backup.SureBackup.CApplianceStableIpAlgorithm.QueryServer(ServerQuery query, ShortVmInfo vmInfo)
[23.10.2010 13:35:36] <01> Info | VM: 'Virtual_Lab_Test_Proxy' | IP: '10.7.1.90' | power: 'PowerOn' | machine: 'Running' | tools: 'Ok' | heartbeat: 'Red' |
[23.10.2010 13:36:36] <01> Error The remote server returned an error: (503) Server Unavailable. (System.Net.WebException)
[23.10.2010 13:36:36] <01> Error at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
[23.10.2010 13:36:36] <01> Error at Veeam.Backup.Core.Drv.Lab.Appliance.QueryServer(String ipString, String hostName, String site)
[23.10.2010 13:36:36] <01> Error at Veeam.Backup.Core.Drv.Lab.Appliance.<LoadPoweredOnVm>b__3(ServerQuery query, ShortVmInfo vmInfo)
[23.10.2010 13:36:36] <01> Error at Veeam.Backup.SureBackup.CApplianceStableIpAlgorithm.QueryServer(ServerQuery query, ShortVmInfo vmInfo)
...
[23.10.2010 13:44:12] <01> Error The remote server returned an error: (503) Server Unavailable. (System.Net.WebException)
[23.10.2010 13:44:12] <01> Error at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
[23.10.2010 13:44:12] <01> Error at Veeam.Backup.Core.Drv.Lab.Appliance.QueryServer(String ipString, String hostName, String site)
[23.10.2010 13:44:12] <01> Error at Veeam.Backup.Core.Drv.Lab.Appliance.<LoadPoweredOnVm>b__3(ServerQuery query, ShortVmInfo vmInfo)
[23.10.2010 13:44:12] <01> Error at Veeam.Backup.SureBackup.CApplianceStableIpAlgorithm.QueryServer(ServerQuery query, ShortVmInfo vmInfo)
[23.10.2010 13:44:17] <01> Info IP-address hasn't been detected
[23.10.2010 13:44:17] <01> Info [SureBackup] <Starting virtual lab routing engine> Finish operation

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 26700
Liked: 4275 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: SureBackup Job Stuck

Post by Gostev »

Hello, for any technical issues please open support case directly with our support, as explained when you click New Topic. Thank you.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 44 guests