Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
jerome2310
Novice
Posts: 4
Liked: never
Joined: Jul 20, 2010 2:52 pm
Full Name: Jerome
Contact:

SureBackup Scripts Verification problem

Post by jerome2310 »

Hello,
I have a problem with Sure Backup jobs
I backup 1 VM (2008x86 with DC,DNS rôle)
The backup job is successfull.
But i have a weird message qith surebackup job

31/10/2010 18:43:28 MGCESRV01: Powering on (IP address: 10.255.0.6, network: 10.255.0.0, mask 255.255.0.0, gateway: 10.18.0.4)
31/10/2010 18:43:32 MGCESRV01: Heartbeat test
31/10/2010 18:43:36 MGCESRV01: Pinging
31/10/2010 18:53:54 MGCESRV01: Application initialization
31/10/2010 18:55:36 Fail MGCESRV01: Running test scripts
31/10/2010 18:54:16 Domain Controller script, path VmConnectionTester.exe, ErrCode 0

31/10/2010 18:55:39 Sending email report

Why is it a success Surebackup verification if it gives me an ErrCode 0 for the DC script ?
Am i missing something ?

Thanks

tsightler
VP, Product Management
Posts: 5679
Liked: 2499 times
Joined: Jun 05, 2009 12:57 pm
Full Name: Tom Sightler
Contact:

Re: SureBackup Scripts Verification problem

Post by tsightler »

Traditionally, when you execute an application and or script, an exit/error code of "0" is and indication of "no error". Positive numbers generally indicate various errors.

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 26706
Liked: 4277 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: SureBackup Scripts Verification problem

Post by Gostev »

Yep, I am puzzled with this as well. This log looks strange and incomplete to me, did you cut out some other lines? I guess I have to ask my usual "please send full log files to our support" :)

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 24260
Liked: 1865 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: SureBackup Scripts Verification problem

Post by Vitaliy S. »

The logs are indeed half-cut, but the ErrCode should be 0 in anyway, as there were no errors during the DC test. I've posted an output from my labs below, so you could compare:

Code: Select all

10/19/2010 1:50:09 AM          Getting virtual lab configuration
10/19/2010 1:51:01 AM          Starting virtual lab routing engine
10/19/2010 1:51:15 AM          win2003_Exchange2003: Publishing
10/19/2010 1:51:26 AM          win2003_Exchange2003: Updating configuration
10/19/2010 1:51:36 AM          win2003_Exchange2003: Registering
10/19/2010 1:52:21 AM          win2003_Exchange2003: Configuring DC
10/19/2010 1:52:30 AM          win2003_Exchange2003: Configuring networks
10/19/2010 2:20:45 AM          win2003_Exchange2003: Powering on (IP address: 172.27.7.104, network: 172.27.0.0, mask 255.255.0.0, gateway: 172.16.11.65)
10/19/2010 2:20:48 AM          win2003_Exchange2003: Heartbeat test
10/19/2010 2:20:50 AM          win2003_Exchange2003: Pinging
10/19/2010 2:22:50 AM          win2003_Exchange2003: Application initialization
10/19/2010 2:22:53 AM          win2003_Exchange2003: Running test scripts
10/19/2010 2:22:52 AM          Domain Controller script, path VmConnectionTester.exe, ErrCode 0 
10/19/2010 2:22:53 AM          Mail Server script, path VmConnectionTester.exe, ErrCode 0 
10/19/2010 2:22:53 AM          Web Server script, path VmConnectionTester.exe, ErrCode 0 
10/19/2010 2:24:17 AM          win2003_Exchange2003: Powering off
10/19/2010 2:24:21 AM          win2003_Exchange2003: Unregistering
10/19/2010 2:24:29 AM          win2003_Exchange2003: Cleaning up redo logs
10/19/2010 2:24:29 AM          win2003_Exchange2003: Unpublishing
10/19/2010 2:24:37 AM          Stopping virtual lab routing engine
10/19/2010 2:24:47 AM          Job finished

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 26706
Liked: 4277 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: SureBackup Scripts Verification problem

Post by Gostev »

Thanks Vitaly, then all looks well above - I guess possibly there are some test script settings messed up in this job that causes this error...

jerome2310
Novice
Posts: 4
Liked: never
Joined: Jul 20, 2010 2:52 pm
Full Name: Jerome
Contact:

Re: SureBackup Scripts Verification problem

Post by jerome2310 »

Thanks for the answers guys,

The verification job is good, i was just worried about the error thing.
actually i did cut some parts of my logs (sorry) i only quote the part with the ErrCode 0.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: janbe and 36 guests