Comprehensive data protection for all workloads
reddrinker
Novice
Posts: 6
Liked: never
Joined: Oct 15, 2010 3:09 am
Full Name: Jason Mills
Contact:

Re: Unable to change replica Target Host

Post by reddrinker »

Howdy,

I found that i had specified SSH credentials, so I guess I am stuck then and will have to re-create and re-replicate all my jobs. That is a bit of a pain for sure.

Cheers

bwestover
Enthusiast
Posts: 32
Liked: never
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Contact:

Re: Unable to change replica Target Host

Post by bwestover »

Hi,
I have a scenario where I am trying to move the target location of a job onto an ESX 4.1 host. I am getting the error

"...host uses different data transfer mode than the original host and cannot be selected"

The thing is, I'm reasonably certain the job was using SSH agent mode before. I've provided the SSH credentials to the new host, and I thought it supported agent mode. I've enabled SSH for the root user, am I am using that, so it shouldn't be a permissions issue...

Any ideas why it doesn't want to work?

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 24260
Liked: 1865 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Unable to change replica Target Host

Post by Vitaliy S. »

It's hard to tell what is the reason without seeing full log files. I would recommend contacting our support and providing all log files to compare the transfer mode for both hosts.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 37 guests