Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
spgsit5upport
Expert
Posts: 215
Liked: 16 times
Joined: May 28, 2010 10:25 am
Full Name: Seb
Contact:

Upgrade from v5?

Post by spgsit5upport » Jan 06, 2012 9:48 am

In FAQ - You can, however, run v5 and v6 in parallel on different servers while processing the same VMs without any issues (as long as jobs do not overlap).

That is fine, but what about the actual DB that Veeam uses?

Shall it be completly new blank one?
Or shall I make a copy of my existing v5 database on same SQL server?

Seb

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24439
Liked: 3409 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Upgrade from v5?

Post by Gostev » Jan 06, 2012 10:25 am

These are different installs, so different databases. So, completely new blank one. Thanks.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 35 guests