Upgrade to 2016 and 9.5 ?

Availability for the Always-On Enterprise

Re: Upgrade to 2016 and 9.5 ?

Veeam Logoby v.Eremin » Mon Nov 28, 2016 9:46 am

Correct, ReFS-specific features get enabled for new repositories, not existing ones. Glad to hear that you are up and running now. Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13734
Liked: 1027 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin

Re: Upgrade to 2016 and 9.5 ?

Veeam Logoby Mike Resseler » Mon Nov 28, 2016 9:47 am

Hi David,

Thanks! Happy to hear it works now!

M/
Mike Resseler
Veeam Software
 
Posts: 3382
Liked: 384 times
Joined: Fri Feb 08, 2013 3:08 pm
Location: Belgium, the land of the fries, the beer, the chocolate and the diamonds...
Full Name: Mike Resseler

Re: Upgrade to 2016 and 9.5 ?

Veeam Logoby Pierreh » Tue Sep 19, 2017 1:16 pm

hi,
I have Veeam 9.5 installed on windows server 2016, my proxy is physical machine having windows server 2012 r2.
Now have upgraded our hyper-V to 2016, backup stopped working. Now do I have upgrade the proxy to 2016? does it need to be fresh 2016 installation or it can upgrade? anything need to be done on the backup server or only proxy.

Thank you and appreciate your help
Pierreh
Lurker
 
Posts: 1
Liked: never
Joined: Tue Sep 19, 2017 1:11 pm

Re: Upgrade to 2016 and 9.5 ?

Veeam Logoby foggy » Tue Sep 19, 2017 4:26 pm

Off-host proxy should run the same OS version as the Hyper-V itself. No need for a fresh installation though, you can just upgrade the OS.
foggy
Veeam Software
 
Posts: 15295
Liked: 1133 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson

Previous

Return to Veeam Backup & Replication



Who is online

Users browsing this forum: Gavrony, Google Feedfetcher and 1 guest