Upgrade to 2016 and 9.5 ?

Availability for the Always-On Enterprise

Re: Upgrade to 2016 and 9.5 ?

Veeam Logoby v.Eremin » Mon Nov 28, 2016 9:46 am

Correct, ReFS-specific features get enabled for new repositories, not existing ones. Glad to hear that you are up and running now. Thanks.
Veeam Software
Posts: 14376
Liked: 1075 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin

Re: Upgrade to 2016 and 9.5 ?

Veeam Logoby Mike Resseler » Mon Nov 28, 2016 9:47 am

Hi David,

Thanks! Happy to hear it works now!

Mike Resseler
Veeam Software
Posts: 4043
Liked: 439 times
Joined: Fri Feb 08, 2013 3:08 pm
Location: Belgium, the land of the fries, the beer, the chocolate and the diamonds...
Full Name: Mike Resseler

Re: Upgrade to 2016 and 9.5 ?

Veeam Logoby Pierreh » Tue Sep 19, 2017 1:16 pm

I have Veeam 9.5 installed on windows server 2016, my proxy is physical machine having windows server 2012 r2.
Now have upgraded our hyper-V to 2016, backup stopped working. Now do I have upgrade the proxy to 2016? does it need to be fresh 2016 installation or it can upgrade? anything need to be done on the backup server or only proxy.

Thank you and appreciate your help
Posts: 1
Liked: never
Joined: Tue Sep 19, 2017 1:11 pm

Re: Upgrade to 2016 and 9.5 ?

Veeam Logoby foggy » Tue Sep 19, 2017 4:26 pm

Off-host proxy should run the same OS version as the Hyper-V itself. No need for a fresh installation though, you can just upgrade the OS.
Veeam Software
Posts: 15872
Liked: 1198 times
Joined: Mon Jul 11, 2011 10:22 am
Full Name: Alexander Fogelson


Return to Veeam Backup & Replication

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest