Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
ritusr
Influencer
Posts: 10
Liked: never
Joined: Jun 09, 2009 9:49 am
Full Name: Jan-Thore Solem

Veeam 4 Error

Post by ritusr » Oct 29, 2009 11:51 am

Running Veeam 4 in my lab fails:
- Veeam 4 installed on a 2008 R2 x64 server (hardware).
- ESX 4 with local storage
- Backup target: iSCSI device
- Backupjob contains single VM, 2008 R2 x64, (backupjob through vCenter as VM)

Backupjob fails with the following error message:
Finalizing target session TextToTar failed Client error: Update of the storage [I:\Veeam4Backups\FileServer.vbk] is not supported. Storage version: [1480871497]. Failed to backup text locally. <........> Server error: End of file

Any clues?

JTS

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24939
Liked: 3622 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Veeam 4 Error

Post by Gostev » Oct 29, 2009 12:13 pm

Hello, we will need the logs for this job from Help | Support information to investigate. Please compress and send them to support@veeam.com

ritusr
Influencer
Posts: 10
Liked: never
Joined: Jun 09, 2009 9:49 am
Full Name: Jan-Thore Solem

Re: Veeam 4 Error

Post by ritusr » Oct 29, 2009 12:27 pm

Log files sent (ticket #514590)!

JTS

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24939
Liked: 3622 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Veeam 4 Error

Post by Gostev » Oct 29, 2009 2:29 pm

Jan-Thore, I am sorry - I saw you said you are running v4 in the lab, so I assumed it was clean install. But now I see from the error, that you have probably done upgrade from the previous version (not sure, please confirm). Is this correct? And what version was it that you have upgraded?

ritusr
Influencer
Posts: 10
Liked: never
Joined: Jun 09, 2009 9:49 am
Full Name: Jan-Thore Solem

Re: Veeam 4 Error

Post by ritusr » Oct 29, 2009 2:58 pm

It is a fresh install of V4, on a newly rebuilt (2008 R2 x64) backup server. Since you ask (and it's a newly built OS), I've been thinking about testing the iSCSI Initiator setup later tonight. I seem to recall I had an issue with it before the OS reinstall. I'll get back to you on that.....

JTS

ritusr
Influencer
Posts: 10
Liked: never
Joined: Jun 09, 2009 9:49 am
Full Name: Jan-Thore Solem

Re: Veeam 4 Error

Post by ritusr » Oct 29, 2009 6:57 pm

OK, I did "reset" the iSCSI Initiator (the one "native" to 2008 R2), and VB4 works a treat!
(Initial full backup is slow as ever, but the subsequent backups just rocks!!)

JTS

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 24939
Liked: 3622 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Veeam 4 Error

Post by Gostev » Oct 29, 2009 7:19 pm

Jan-Thore, thanks for updating the topic with the resolution!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 24 guests