Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
scott.hale
Novice
Posts: 9
Liked: never
Joined: Jan 19, 2011 12:04 pm
Contact:

Veeam 5 running on WIN X64 under VMWare Workstation ?

Post by scott.hale » Jan 19, 2011 12:11 pm

Veeam V.5 running on WIN2K8 X64 (Or any supported OS really) inside of a VMWare workstation or VMWare Fusion virtual machine.

This is something I would really like to do - what are your thoughts on this ?

Thanks mate -

Scott

Alexey D.

Re: Veeam 5 running on WIN X64 under VMWare Workstation ?

Post by Alexey D. » Jan 19, 2011 1:06 pm

B&R under Workstation works fine - guys from our QC team sometimes use this approach for testing purposes.

scott.hale
Novice
Posts: 9
Liked: never
Joined: Jan 19, 2011 12:04 pm
Contact:

Re: Veeam 5 running on WIN X64 under VMWare Workstation ?

Post by scott.hale » Jan 19, 2011 1:22 pm

Treat it as a "physical machine" from an installation and operational standpoint I take it ? Thanks -

Alexey D.

Re: Veeam 5 running on WIN X64 under VMWare Workstation ?

Post by Alexey D. » Jan 19, 2011 1:32 pm

Yes, just one more "level of abstraction".

scott.hale
Novice
Posts: 9
Liked: never
Joined: Jan 19, 2011 12:04 pm
Contact:

Re: Veeam 5 running on WIN X64 under VMWare Workstation ?

Post by scott.hale » Jan 19, 2011 1:54 pm

You guys are great ! Thanks for the support answers mate - cheers, SH

Alexey D.

Re: Veeam 5 running on WIN X64 under VMWare Workstation ?

Post by Alexey D. » Jan 20, 2011 10:30 am

You're welcome :)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], nmdange and 14 guests