Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
Guillaume
Novice
Posts: 7
Liked: never
Joined: Feb 25, 2009 10:01 am
Contact:

Veeam Backup Questions .....

Post by Guillaume »

Hi all !

I have some questions regarding our favorite backup/restore VM software !

1) Is that possible to skip a virtual machine when a backup is launched from the vcenter server ? (as it is with vranger)
2) Is that possible to choose the vswitch when restoring a virtual machine (for example, it is a good thing to restore a runing VM in an Internal vswitch ...)

Thx for help

Best regards to all

Guillaume
Image

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 26924
Liked: 4374 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Veeam Backup Questions .....

Post by Gostev »

Hello Guillaume, both of these features are planned for the next version. Thank you!

Guillaume
Novice
Posts: 7
Liked: never
Joined: Feb 25, 2009 10:01 am
Contact:

Re: Veeam Backup Questions .....

Post by Guillaume »

perfect !

thx for answering so fast !

regards
Image

Guillaume
Novice
Posts: 7
Liked: never
Joined: Feb 25, 2009 10:01 am
Contact:

Re: Veeam Backup Questions .....

Post by Guillaume »

up !

Any news regarding both subjects ?

thx
Image

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 26924
Liked: 4374 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Veeam Backup Questions .....

Post by Gostev »

Feature #1 is implemented in the 4.0 release.
Feature #2 will be added in the future version.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], chachet, Gostev and 57 guests