Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
Wad4iPod
Enthusiast
Posts: 81
Liked: never
Joined: Aug 04, 2010 12:34 am
Contact:

Veeam in a VM - Can it backup itself?

Post by Wad4iPod »

I seem to remember this not being possible. It may be mentioned in the user guide.

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 24243
Liked: 1859 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Veeam in a VM - Can it backup itself?

Post by Vitaliy S. »

This is possible. But you cannot backup Veeam Backup server itself while using Virtual Appliance mode, this is documented in the Release Notes. All other options, except for "Application-aware image processing", are available for you.

Gostev
SVP, Product Management
Posts: 26679
Liked: 4268 times
Joined: Jan 01, 2006 1:01 am
Location: Baar, Switzerland
Contact:

Re: Veeam in a VM - Can it backup itself?

Post by Gostev »

There are existing topics on options for protecting Veeam Backup server if you want more info.

For example this one: What is the best way of protecting the Veeam Backup server?

Wad4iPod
Enthusiast
Posts: 81
Liked: never
Joined: Aug 04, 2010 12:34 am
Contact:

Re: Veeam in a VM - Can it backup itself?

Post by Wad4iPod »

Thank you..

lucbft
Lurker
Posts: 1
Liked: never
Joined: Jul 07, 2011 2:25 pm
Full Name: Lucbft

SELF BACKUP

Post by lucbft »

[merged]

Is it possible to install veeam on a VM and backup Himself ?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Egor Yakovlev and 26 guests