Comprehensive data protection for all workloads
Post Reply
PeterSchwatz
Enthusiast
Posts: 31
Liked: never
Joined: Mar 19, 2015 9:23 am
Full Name: Peter Schwartz
Contact:

VM size - Backup Copy Job

Post by PeterSchwatz »

Hi all,
We are using B&R 11 with vSphere 7.0.3.
We make a daily backup of all VMs and copy them via B&R Backup-Copy Job to an external hard disk.
What we notice is that the VM sizes in the backup copy job are always twice as big as they are displayed in the backup job.
Does anyone have an idea what this could be?

Peter
HannesK
Product Manager
Posts: 14314
Liked: 2890 times
Joined: Sep 01, 2014 11:46 am
Full Name: Hannes Kasparick
Location: Austria
Contact:

Re: VM size - Backup Copy Job

Post by HannesK »

Hello,
I guess it's "provisioned data" vs. "compressed backup". Do you maybe have some screenshots?

Best regards,
Hannes
PeterSchwatz
Enthusiast
Posts: 31
Liked: never
Joined: Mar 19, 2015 9:23 am
Full Name: Peter Schwartz
Contact:

Re: VM size - Backup Copy Job

Post by PeterSchwatz »

I can not add a picture :-(
Must see how to do that.
HannesK
Product Manager
Posts: 14314
Liked: 2890 times
Joined: Sep 01, 2014 11:46 am
Full Name: Hannes Kasparick
Location: Austria
Contact:

Re: VM size - Backup Copy Job

Post by HannesK »

a link is fine.

I use snag.gy / snipboard.io and upload it there. in the full editor, there is an image button that allows to include it directly in a post
PeterSchwatz
Enthusiast
Posts: 31
Liked: never
Joined: Mar 19, 2015 9:23 am
Full Name: Peter Schwartz
Contact:

Re: VM size - Backup Copy Job

Post by PeterSchwatz »

Here is a link.
Thanks for the tip with snipboard.io

https://snipboard.io/Hpw0Id.jpg
The captions must be swapped
HannesK
Product Manager
Posts: 14314
Liked: 2890 times
Joined: Sep 01, 2014 11:46 am
Full Name: Hannes Kasparick
Location: Austria
Contact:

Re: VM size - Backup Copy Job

Post by HannesK »

Hello,
hmm, I see the same in my environment. The only difference is, that the backup job shows the "used size" in my case. And the "used size" is what the backup copy job shows in my case.

backup job
Image

backup copy job
Image

agree, that's a bit confusing and I will check what we can do about it.

Best regards,
Hannes
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 39 guests