How do I remove the old vCenter?

Unleash the power of System Center for vSphere and Hyper-V | Veeam Task Manager for Hyper-V

How do I remove the old vCenter?

Veeam Logoby felyjos » Mon Aug 19, 2013 2:00 pm

Good Morning everybody,

We got a power failure on Friday and still recovering!!!
I am trying to bring back the Veeam MP but when using the new name for the vCenter I am getting an error:
Cannot add "bopvctr1.ad.... on port 443 ". "bopesx13.ad...." host are already connected as standalone target. :cry:

So How do I remove the old vCenter?
I need to remove only one vCenter from the ones I have in Veeam MP (2 total)
I already unselected the old on the VMServers Tab.
I do not see the In the Configuration pane on the right, click the Remove Connection link.??
I found it you have to be on the vCenter you need to remove not at the top of the tree... sorry trying again to add the new name ...


Thanks,
Dom
felyjos
Expert
 
Posts: 285
Liked: 3 times
Joined: Wed Jun 08, 2011 5:46 pm
Full Name: Dominique DUCHEMIN

Re: How do I remove the old vCenter?

Veeam Logoby felyjos » Mon Aug 19, 2013 2:22 pm

It works thanks! working in SCOM now to rebuild it ...
felyjos
Expert
 
Posts: 285
Liked: 3 times
Joined: Wed Jun 08, 2011 5:46 pm
Full Name: Dominique DUCHEMIN

Re: How do I remove the old vCenter?

Veeam Logoby Alec King » Mon Aug 19, 2013 2:37 pm

Hi Dom,

Glad you worked around the problem! Let us know how it goes,

Cheers,
Alec
Alec King
Veeam Software
 
Posts: 700
Liked: 116 times
Joined: Sun Jan 01, 2006 1:01 am

Re: How do I remove the old vCenter?

Veeam Logoby felyjos » Mon Aug 19, 2013 2:51 pm

I am full time recovering for now :)
felyjos
Expert
 
Posts: 285
Liked: 3 times
Joined: Wed Jun 08, 2011 5:46 pm
Full Name: Dominique DUCHEMIN


Return to Veeam Management Pack for Microsoft System Center



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests