Cluster performance - Object

Monitoring and reporting for Veeam Backup & Replication, VMware vSphere and Microsoft Hyper-V

Cluster performance - Object

Veeam Logoby Benyon35 » Mon May 14, 2012 9:54 am

When I try to gennerate a report for cluster performance the object tab requires an entry - when I sselect object annd add an entry there is no entry in the list . How do i configure objects?
Benyon35
Influencer
 
Posts: 19
Liked: never
Joined: Fri May 11, 2012 9:57 am
Full Name: Darren O'Flaherty

Re: Cluster performance - Object

Veeam Logoby Vitaly.Mzokov » Mon May 14, 2012 10:06 am

Hi Darren,

First you should make sure that the collection job in Veeam ONE Reporter has finished successfully.
Do you have any vCenter servers or ESX(i) hosts configured as monitored servers within Veeam ONE Reporter?

Thanks,
VM.
Vitaly.Mzokov
Expert
 
Posts: 173
Liked: 25 times
Joined: Mon Aug 23, 2010 8:30 am
Full Name: Vitaliy Mzokov

Re: Cluster performance - Object

Veeam Logoby Benyon35 » Mon May 14, 2012 11:23 am

Yes the collection job has completed successfully.
I have iit running periodically
Also when I try tyo run reports all results are coming back as zero. The report will list hots , vms etc but no data?
Benyon35
Influencer
 
Posts: 19
Liked: never
Joined: Fri May 11, 2012 9:57 am
Full Name: Darren O'Flaherty

Re: Cluster performance - Object

Veeam Logoby Vitaliy S. » Mon May 14, 2012 11:44 am

Could you please tell me if you have any data in Cluster Configuration report? Also do you see any performance metrics for this cluster if you open Veeam ONE Monitor Client?
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19558
Liked: 1102 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov


Return to Veeam ONE



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests