Full Screen and specific view

Monitoring and reporting for Veeam Backup & Replication, VMware vSphere and Microsoft Hyper-V

Full Screen and specific view

Veeam Logoby brichardson1991_obk » Thu Aug 20, 2015 2:23 pm

Hi Guys,

I'm setting up a spare PC to run the Veeam One Monitor.

I was wondering if there is any way to automate Veeam One to go into full screen mode on launch?

Additionally is there any way to get it to go to a specific view or will I need to do this manually?

Cheers
brichardson1991_obk
Expert
 
Posts: 112
Liked: 8 times
Joined: Thu Aug 20, 2015 2:20 pm
Full Name: Ben Richardson

Re: Full Screen and specific view

Veeam Logoby Shestakov » Thu Aug 20, 2015 3:40 pm

Hi Ben,

For now there is no way to switch to Full screen mode when launch. However you can do it in one click or with the hot key(F11)
What is your use case?
brichardson1991_obk wrote:Additionally is there any way to get it to go to a specific view or will I need to do this manually?

Could you clarify what you mean by "Specific view"? Does it mean showing a specific tab in the Monitor?

Thanks!
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4856
Liked: 394 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Re: Full Screen and specific view

Veeam Logoby brichardson1991_obk » Fri Aug 21, 2015 7:58 am

Shame about the full screen that would be really handy.

And when I said specific view i meant like on launch is there any way to get it to go to a tab under infrastructure view for instance?

Thanks
brichardson1991_obk
Expert
 
Posts: 112
Liked: 8 times
Joined: Thu Aug 20, 2015 2:20 pm
Full Name: Ben Richardson

Re: Full Screen and specific view

Veeam Logoby Shestakov » Fri Aug 21, 2015 10:41 am

Well, there is no such option since we didn`t have requests like yours.
Why not to just do a couple of clicks to get where you want to? Thanks!
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4856
Liked: 394 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Re: Full Screen and specific view

Veeam Logoby brichardson1991_obk » Fri Aug 21, 2015 10:43 am

The whole idea is that we are running it on a remote (no keyboard or mouse attached) computer.

It automatically turns on, logs in, runs veeam one.

We just need to make it go to one view and full screen automatically.

Can i submit this as a request?
brichardson1991_obk
Expert
 
Posts: 112
Liked: 8 times
Joined: Thu Aug 20, 2015 2:20 pm
Full Name: Ben Richardson

Re: Full Screen and specific view

Veeam Logoby Shestakov » Fri Aug 21, 2015 11:04 am 1 person likes this post

Sure, the request is counted. We will think what can be done for that.

Talking about automation, starting from Veeam ONE v9 there will be an opportunity to automatically switch between several dashboards (slideshow-like).
Thanks!
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4856
Liked: 394 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Re: Full Screen and specific view

Veeam Logoby Vitaliy S. » Fri Aug 21, 2015 11:08 am

I believe you can already achieve that via this utilty > http://download.cnet.com/Free-Mouse-Aut ... 21696.html
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19545
Liked: 1100 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Full Screen and specific view

Veeam Logoby brichardson1991_obk » Fri Aug 21, 2015 11:09 am

Vitaliy S. wrote:I believe you can already achieve that via this utilty > http://download.cnet.com/Free-Mouse-Aut ... 21696.html


Vitaliy I appreciate the link, but was hoping to avoid third party software.
brichardson1991_obk
Expert
 
Posts: 112
Liked: 8 times
Joined: Thu Aug 20, 2015 2:20 pm
Full Name: Ben Richardson

Re: Full Screen and specific view

Veeam Logoby Vitaliy S. » Fri Aug 21, 2015 11:12 am

Yes, I understand that, it is just a workaround for now.
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19545
Liked: 1100 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov


Return to Veeam ONE



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests