Migrate to v6

Monitoring and reporting for Veeam Backup & Replication, VMware vSphere and Microsoft Hyper-V

Migrate to v6

Veeam Logoby davegold » Mon Apr 30, 2012 6:17 pm

Hi,

Is it possible to migrate already created Reports and Monitor history, or are they lost during the reinstall?

Can the new versions use the existing database, or does it have to start fresh?


Thanks,

Dave
davegold
Enthusiast
 
Posts: 64
Liked: 2 times
Joined: Thu Dec 02, 2010 4:58 pm
Full Name: Dave Gold

Re: Migrate to v6

Veeam Logoby Vitaliy S. » Mon Apr 30, 2012 7:05 pm

Hi Dave,

Historical performance data will be retrieved from vCenter Server, this happens by default when you configure your first collection job in v6. As to the reports, then due to the huge architectural changes (all three products have been merged into a single solution), you should re-create your custom reports.

Our new version cannot re-use previous databases, because starting from v6 all three components are sharing the same single database.

Thanks!
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19539
Liked: 1097 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Migrate to v6

Veeam Logoby davegold » Mon May 07, 2012 1:45 pm

Thanks for the reply!

--Dave
davegold
Enthusiast
 
Posts: 64
Liked: 2 times
Joined: Thu Dec 02, 2010 4:58 pm
Full Name: Dave Gold


Return to Veeam ONE



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests