Missing Infrasctructure View

Monitoring and reporting for Veeam Backup & Replication, VMware vSphere and Microsoft Hyper-V

Missing Infrasctructure View

Veeam Logoby prozesoren » Fri Mar 20, 2015 10:19 am

Hi there,

i used the v7 VeeamOne and upgradet to v8.
On the Server it looks normaly and i can add my Virtual Infrastructure.

I installed the new Client version on my PC and open this new Version.
Now i have only "Business View" but i dont need this thing. I only want the "Infrasctructure View".
Can it be that with Version 8 there are no longer "Infrasctructure View" on the Client side?
prozesoren
Novice
 
Posts: 6
Liked: 1 time
Joined: Fri Mar 20, 2015 10:13 am

Re: Missing Infrasctructure View

Veeam Logoby Shestakov » Fri Mar 20, 2015 11:04 am

Hello,
Could you check what versions of Veeam One Server and Client you are using. They should have the same build number.
Does Infrastructure View work fine in Veeam One Server?
Thanks.
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4861
Liked: 396 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Re: Missing Infrasctructure View

Veeam Logoby prozesoren » Fri Mar 20, 2015 11:26 am

Hmn, i checked build number and all have the version 8.0.0.1615.

If i start Veeam One Client on the same PC where the Server is installed i can use alle function.
But on another PC i can see only the Business View. From my point of view i looks that the information on the Client PC is not correct.

It says Service is connected but i dont see any information. I can see the Datastore from the ESXI but under "Datastore State" comes "No Data avaiblable"
prozesoren
Novice
 
Posts: 6
Liked: 1 time
Joined: Fri Mar 20, 2015 10:13 am

Re: Missing Infrasctructure View

Veeam Logoby Shestakov » Fri Mar 20, 2015 11:38 am 1 person likes this post

Thanks for the answer,
That also might be an authentification/permission issue. Under what account do you run Veeam One Monitor on the client site?
Does it belong to the Admin group?
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4861
Liked: 396 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Re: Missing Infrasctructure View

Veeam Logoby prozesoren » Fri Mar 20, 2015 3:32 pm

Thanks Shestakov for your replays.

I have found my Problem...
Its a little embrassing. I forgot to add the users into the Local Groups on the Server.
After adding them i can use Infrastructure. I would be better with a Error "You have no Rights to use the Monitor Client".. but ok :)

So i wisch a good Day
prozesoren
Novice
 
Posts: 6
Liked: 1 time
Joined: Fri Mar 20, 2015 10:13 am

Re: Missing Infrasctructure View

Veeam Logoby Shestakov » Fri Mar 20, 2015 3:40 pm

Glad the problem is solved now.
Thank you for the feedback!
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4861
Liked: 396 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov


Return to Veeam ONE



Who is online

Users browsing this forum: Regnor and 5 guests