Monitor Client: 'Alarms' tab not populating

Monitoring and reporting for Veeam Backup & Replication, VMware vSphere and Microsoft Hyper-V

Monitor Client: 'Alarms' tab not populating

Veeam Logoby tim204 » Thu Apr 04, 2013 3:17 pm

Have VeeamOne server Free edition running.
If I use the Monitor client directly on the server, everything seems to be fine.
If I use the Monitor Client on a remote workstation, it shows nothing under 'Alarms' tab, even though on the 'Summary' tab, 'Latest Alarms' section is populated.
Any ideas?
tim204
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Thu Apr 04, 2013 2:10 pm
Full Name: Tim Smith

Re: Monitor Client: 'Alarms' tab not populating

Veeam Logoby Vitaliy S. » Thu Apr 04, 2013 3:19 pm

Hi Tim,

Make sure you have all required alarm filters enabled on the Alarms tab, should do the trick.

Thanks!
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19539
Liked: 1097 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Monitor Client: 'Alarms' tab not populating

Veeam Logoby tim204 » Thu Apr 04, 2013 4:37 pm

Appreciate the reply. Turning on alarm filters did do the trick!
Here's one thing that should be fixed, unless I'm missing something here again:
Say I click on a warning or error on the 'Summary' tab which takes me to the 'Alarms' tab.
If 'Alarms' tab is configured to show 'this object', then there's no corresponding alarm shown
If 'Alarms' tab is configured to show 'All', then all alarms are shown, and the one I clicked on to follow on the 'Summary' tab is not highlighted, so I have to figure out and find it myself among all shown alarms.
Would make a lot of sense if when clickng on an event in Summary, it would take you to the exact corresponding event in Alarms, right?
tim204
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Thu Apr 04, 2013 2:10 pm
Full Name: Tim Smith

Re: Monitor Client: 'Alarms' tab not populating

Veeam Logoby Vitaliy S. » Thu Apr 04, 2013 6:22 pm

Yes, absolutely and we are going to address that in v7!
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19539
Liked: 1097 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Monitor Client: 'Alarms' tab not populating

Veeam Logoby tim204 » Thu Apr 04, 2013 6:32 pm

awsome, thanks
tim204
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Thu Apr 04, 2013 2:10 pm
Full Name: Tim Smith


Return to Veeam ONE



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests