Monitoring and reporting for Veeam Backup & Replication, VMware vSphere and Microsoft Hyper-V
Post Reply
hyvokar
Expert
Posts: 360
Liked: 23 times
Joined: Nov 21, 2014 10:05 pm
Contact:

This VM does not have any restore points

Post by hyvokar » May 04, 2015 9:34 am

Hi!

I have warnings in Veeam One for all my virtual machines "This VM does not have any restore points".
However, when I check the VBR, all the virtual machines has several restore points and all the jobs has been completed succesfully.

Any ideas how to solve this?

I'm running VBR&VOne v8, with latest update. The same problem was with Patch#1 also.
Bed?! Beds for sleepy people! Lets get a kebab and go to a disco!
MS MCSA, MCITP, MCTS, MCP
VMWare VCP5-DCV
Veeam VMCE

Shestakov
Veeam Software
Posts: 6916
Liked: 700 times
Joined: May 21, 2014 11:03 am
Full Name: Nikita Shestakov
Location: Prague
Contact:

Re: This VM does not have any restore points

Post by Shestakov » May 05, 2015 12:26 pm

Hi!
Does Data Protection View in Veeam One Monitor show the latest restore points correctly?
Have you received any errors/warnings about data integration between Veeam One and VBR? Thanks!

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22874
Liked: 1540 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: This VM does not have any restore points

Post by Vitaliy S. » May 05, 2015 10:09 pm

Do you have vCenter Server or ESXi hosts added to the Veeam ONE console? Do you have the same structure in Veeam B&R?

hyvokar
Expert
Posts: 360
Liked: 23 times
Joined: Nov 21, 2014 10:05 pm
Contact:

Re: This VM does not have any restore points

Post by hyvokar » May 06, 2015 6:02 am

HI!

I'm not running vcenter in this environment. I have added the esxi host in veeam one console and in vbr.
In the Data Protection View latest restorepoints (from midnight) shows correctly and they update correctly (just run a test backup)
I have received no data integration errors, only topology and connection errors when I reboot the server (vOne and vbr are on the same servers and the vbr services start slooooow...)
Bed?! Beds for sleepy people! Lets get a kebab and go to a disco!
MS MCSA, MCITP, MCTS, MCP
VMWare VCP5-DCV
Veeam VMCE

Shestakov
Veeam Software
Posts: 6916
Liked: 700 times
Joined: May 21, 2014 11:03 am
Full Name: Nikita Shestakov
Location: Prague
Contact:

Re: This VM does not have any restore points

Post by Shestakov » May 06, 2015 12:04 pm

Thanks for the reply, hyvokar.
Since Data Protection View works fine, I suppose that Veeam One database consists valid values.
Could you provide a screenshot of the alarm?
Thanks!

hyvokar
Expert
Posts: 360
Liked: 23 times
Joined: Nov 21, 2014 10:05 pm
Contact:

Re: This VM does not have any restore points

Post by hyvokar » May 18, 2015 8:00 am

Hi!

Sorry for the delay, but here's the screenshot
Image
Bed?! Beds for sleepy people! Lets get a kebab and go to a disco!
MS MCSA, MCITP, MCTS, MCP
VMWare VCP5-DCV
Veeam VMCE

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22874
Liked: 1540 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: This VM does not have any restore points

Post by Vitaliy S. » May 18, 2015 8:25 am

How old is the latest restore point for this VM and what RPO period do you have configured in the alarm settings? If you resolve this alarm, does it pop up again?

hyvokar
Expert
Posts: 360
Liked: 23 times
Joined: Nov 21, 2014 10:05 pm
Contact:

Re: This VM does not have any restore points

Post by hyvokar » May 25, 2015 6:05 am

Hi!

If I resolve the alarms, they pop back up immediatly.
Latest restorepoint is now about 12h old. I configured the RPO in the alarm setting to 72 hours, but it didnt have any effect.
Bed?! Beds for sleepy people! Lets get a kebab and go to a disco!
MS MCSA, MCITP, MCTS, MCP
VMWare VCP5-DCV
Veeam VMCE

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22874
Liked: 1540 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: This VM does not have any restore points

Post by Vitaliy S. » May 25, 2015 7:51 am

It seems like the restore point can't be detected, that's strange. Can you open a support case with our team?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests