Trespass report

Monitoring and reporting for Veeam Backup & Replication, VMware vSphere and Microsoft Hyper-V

Trespass report

Veeam Logoby steve.d.mcginnis » Wed Jul 03, 2013 8:12 pm

I am currently building out our reporting with Veeam One. I have built a trespass report for our VNX's but for some reason I can only get one of them to show up in the report. I don't even have the option to select the 2nd VNX when I build the report.

Is there a reason behind this, or am I missing something somewhere? A quick check in Unisphere shows that we don't have any trespasses on the secondary VNX, but we do on the primary. Could this be why it is excluded?

Any help would be appreciated.

Thanks
steve.d.mcginnis
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Wed Jul 03, 2013 8:08 pm
Full Name: Steve McGinnis

Re: Trespass report

Veeam Logoby Vitaliy S. » Wed Jul 03, 2013 9:28 pm

Hello Steve,

Can you please tell me what report template are you using?

Thank you!
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19558
Liked: 1102 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Trespass report

Veeam Logoby steve.d.mcginnis » Wed Jul 03, 2013 9:44 pm

I created a new report using the following options

My Reports - Storage Array EMC VNX/ClaRiion - new report - OS(Storage Array EMC VNX/CLARiiON) - Catagory(All) - Template(Trespass LUNs)

I took all the fields. Hit save and run. Then I see as selections All Devices, and my Headquarters VNX, the DR VNX is missing from the list, but it is present in all the other reports I've built. For example I am doing LUN reporting on the DR VNX.
steve.d.mcginnis
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Wed Jul 03, 2013 8:08 pm
Full Name: Steve McGinnis

Re: Trespass report

Veeam Logoby Vitaliy S. » Thu Jul 04, 2013 7:28 am

Hmm.. we do not have a predefined report template like that. Can you post a screenshot of the report template parameters?
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19558
Liked: 1102 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Trespass report

Veeam Logoby v.Eremin » Thu Jul 04, 2013 10:24 am

You’ve mentioned that this device cannot be found in reports, etc. So, I’m wondering whether this device can be even seen in VeeamOne Monitor view. Is it reflected there or not? And pictures of VeeamOne Reporter workspace might be indeed helpful, since it’s not that clear of what type of report you’re talking here about.

Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13266
Liked: 968 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin

Re: Trespass report

Veeam Logoby steve.d.mcginnis » Fri Jul 05, 2013 1:51 pm

I think I might have it figured out.

Thanks for your help
steve.d.mcginnis
Novice
 
Posts: 3
Liked: never
Joined: Wed Jul 03, 2013 8:08 pm
Full Name: Steve McGinnis

Re: Trespass report

Veeam Logoby v.Eremin » Fri Jul 05, 2013 3:36 pm

Glad to hear that you’ve nailed down your issue. Should any other questions arise, don’t hesitate to let me know. Thanks.
v.Eremin
Veeam Software
 
Posts: 13266
Liked: 968 times
Joined: Fri Oct 26, 2012 3:28 pm
Full Name: Vladimir Eremin


Return to Veeam ONE



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests