v9 U1 install doesn't increment version number

Monitoring and reporting for Veeam Backup & Replication, VMware vSphere and Microsoft Hyper-V

v9 U1 install doesn't increment version number

Veeam Logoby cparker4486 » Tue Mar 29, 2016 3:52 pm

Hello,

Just installed Veeam ONE 9 U1 and noticed that the version number is not being incremented in Programs and Features. It's staying at 9.0.0.2062. Screenshot only shows client but this is true for the server component as well.

Image
-- Chris
cparker4486
Expert
 
Posts: 222
Liked: 18 times
Joined: Mon Dec 07, 2009 5:09 pm
Full Name: Chris

Re: v9 U1 install doesn't increment version number

Veeam Logoby Vitaliy S. » Tue Mar 29, 2016 4:19 pm

Hi Chris,

Yes, in Programs and Features snap-in the build number currently is not incremented when installing our updates. This action requires additional logic to implement in our updates engine, I will ask our dev team to implement that in our next releases.

Thanks for the feedback!
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19573
Liked: 1104 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: v9 U1 install doesn't increment version number

Veeam Logoby cparker4486 » Tue Mar 29, 2016 5:33 pm

Hi Vitaliy,

Thanks for that. For a while I thought my install was not working properly.
-- Chris
cparker4486
Expert
 
Posts: 222
Liked: 18 times
Joined: Mon Dec 07, 2009 5:09 pm
Full Name: Chris


Return to Veeam ONE



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests