Monitoring and reporting for Veeam Backup & Replication, VMware vSphere and Microsoft Hyper-V
Post Reply
jgreenback
Enthusiast
Posts: 31
Liked: 11 times
Joined: Sep 19, 2013 9:26 pm
Full Name: Jason Greenback
Contact:

Veeam One 8 Plublished Widgets on Sharepoint

Post by jgreenback » Mar 24, 2015 4:34 pm

Hi all,
Since upgrading to VeeamOne v8 our widgets that we've published to Sharepoint are no longer working. When we load the sharepoint page it either comes up blank or requires a password to access the widgets. The behavior in V7 was to auto load the widgets without logging in, i.e., pass-through authentication via web browser session.
Has anyone else faced this issue too?

VeeamOne version 8 with Patch 1

Thanks.
jgreenback

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22431
Liked: 1442 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Veeam One 8 Plublished Widgets on Sharepoint

Post by Vitaliy S. » Mar 24, 2015 5:02 pm

Do you see access denied error or something else?

jgreenback
Enthusiast
Posts: 31
Liked: 11 times
Joined: Sep 19, 2013 9:26 pm
Full Name: Jason Greenback
Contact:

Re: Veeam One 8 Plublished Widgets on Sharepoint

Post by jgreenback » Mar 24, 2015 5:12 pm

The behavior in IE is different than in Chrome or Firefox.
IE: We either get the "please wait" spinning icon, a blank box/frame, or a login prompt.
Firefox and Chrome: We only ever get the login prompt.

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22431
Liked: 1442 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Veeam One 8 Plublished Widgets on Sharepoint

Post by Vitaliy S. » Mar 24, 2015 7:14 pm

Have you tried logging in? What about the Reporter UI itself, do widgets work there?

jgreenback
Enthusiast
Posts: 31
Liked: 11 times
Joined: Sep 19, 2013 9:26 pm
Full Name: Jason Greenback
Contact:

Re: Veeam One 8 Plublished Widgets on Sharepoint

Post by jgreenback » Mar 24, 2015 11:02 pm

Everything in the VeeamOne Reporter UI works fine. Also, if I log in to the widget (Firefox and Chrome only) i do get the data. IE behavior is inconsistent now. This all showed up after V8 upgrade.
I'll go ahead an open ticket to see what they can see.
Thanks

Vitaliy S.
Product Manager
Posts: 22431
Liked: 1442 times
Joined: Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov
Contact:

Re: Veeam One 8 Plublished Widgets on Sharepoint

Post by Vitaliy S. » Mar 25, 2015 12:51 pm

Please post your case ID after you open it. BTW, what IE version are you running? Is it the latest one?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests