Veeam One cant connect, different subnets

Monitoring and reporting for Veeam Backup & Replication, VMware vSphere and Microsoft Hyper-V

Veeam One cant connect, different subnets

Veeam Logoby kpax » Tue Oct 20, 2015 1:31 pm

Hey Guys,

I am having an issue with the Veeam One client connecting to the server on a different subnet. I can connect without issues with a client on the same subnet. Is this an known issue or do I have an internal networking issue?

Ticket # 01086699
kpax
Influencer
 
Posts: 17
Liked: 1 time
Joined: Fri Apr 17, 2015 9:03 pm
Full Name: KPax

Re: Veeam One cant connect, different subnets

Veeam Logoby Vitaliy S. » Tue Oct 20, 2015 1:59 pm

No, that's not a known issue. What did our support engineer tell you after investigating log files? Do you have any network routing between these networks?
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19545
Liked: 1099 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Veeam One cant connect, different subnets

Veeam Logoby kpax » Thu Oct 22, 2015 3:14 pm

They were unable to find issues in the log, We have a layer 3 device (Watchguard M400) between subnets, its configured to allow any tcp/udp between the networks.
kpax
Influencer
 
Posts: 17
Liked: 1 time
Joined: Fri Apr 17, 2015 9:03 pm
Full Name: KPax

Re: Veeam One cant connect, different subnets

Veeam Logoby Vitaliy S. » Sun Nov 01, 2015 7:27 pm

Yes, I see that our engineer couldn't find any errors in the debug log and offered some solutions to try. Did you have any chance to reply back to him?
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19545
Liked: 1099 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov


Return to Veeam ONE



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests