Veeam ONE collocated on BR Server?

Monitoring and reporting for Veeam Backup & Replication, VMware vSphere and Microsoft Hyper-V

Veeam ONE collocated on BR Server?

Veeam Logoby CeeAr » Thu Feb 26, 2015 7:53 am

Hi,

is it supported to install Veeam ONE on the same physical server as BR and Enterprise Manager?

Server:
2 x E5-2620 CPU
32 GB RAM
local SQL Express

Thank you,
Chris
CeeAr
Influencer
 
Posts: 19
Liked: 2 times
Joined: Tue Sep 17, 2013 1:09 pm

Re: Veeam ONE collocated on BR Server?

Veeam Logoby Shestakov » Thu Feb 26, 2015 9:50 am

Hello Chris,
Yes, it should work with no issues.
Thanks.
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 4856
Liked: 394 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Re: Veeam ONE collocated on BR Server?

Veeam Logoby Vitaliy S. » Thu Feb 26, 2015 10:08 am

Yes, though please be aware that performance of your backup jobs as well as performance of Veeam ONE server will be affected by this setup. How many hosts, VMs, and datastores are you going to monitor?
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19545
Liked: 1099 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Veeam ONE collocated on BR Server?

Veeam Logoby CeeAr » Thu Feb 26, 2015 10:56 am

4 VMHosts, about 80 VMs and 12 Datastores.


Thank you both,
Chris
CeeAr
Influencer
 
Posts: 19
Liked: 2 times
Joined: Tue Sep 17, 2013 1:09 pm

Re: Veeam ONE collocated on BR Server?

Veeam Logoby Vitaliy S. » Thu Feb 26, 2015 11:00 am

Then I do not expect any issues with this setup.
Vitaliy S.
Veeam Software
 
Posts: 19545
Liked: 1099 times
Joined: Mon Mar 30, 2009 9:13 am
Full Name: Vitaliy Safarov

Re: Veeam ONE collocated on BR Server?

Veeam Logoby CeeAr » Thu Feb 26, 2015 11:08 am

Thank you, i'll give it a try.

Chris
CeeAr
Influencer
 
Posts: 19
Liked: 2 times
Joined: Tue Sep 17, 2013 1:09 pm


Return to Veeam ONE



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests