Veeam ONE Reporter Error

Monitoring and reporting for Veeam Backup & Replication, VMware vSphere and Microsoft Hyper-V

Veeam ONE Reporter Error

Veeam Logoby darryl.crossley » Tue Oct 25, 2016 7:50 am

Hi all,
I am running a Veeam ONE PoC for a customer using a trial key, all of a sudden Reporter and Business View no longer launch.

Veeam ONE Monitor is working fine, I've renewed the trial license however this doesn't seem to have fixed the issue. Snip from the log file below, any ideas before I tell the customer to re-install please?:

Code: Select all
2016-10-25 12:19:07,682 [24] DEBUG Global [(null)] - url=/Login.aspx?%2f, status = 302 Found, requestTime=00:00:00.0059961
2016-10-25 12:19:07,692 [23] DEBUG Global [(null)] - /Error/Error.aspx?id=0d95b54b-3e3c-469e-b062-bc56c9250f30
2016-10-25 12:19:07,693 [23] DEBUG Global [(null)] - url=/Error/Error.aspx?id=0d95b54b-3e3c-469e-b062-bc56c9250f30, status = 200 OK, requestTime=00:00:00.0019995
2016-10-25 17:31:03,370 [32] DEBUG Global [(null)] - url=/, status = 302 Found, requestTime=00:00:00.0160007
2016-10-25 17:31:03,424 [14] DEBUG Global [(null)] - /Login.aspx?%2f
2016-10-25 17:31:03,424 [14] ERROR Global [(null)] - Version: 9.0.0.2062
2016-10-25 17:31:03,426 [14] ERROR Global [(null)] - _____________________________EXCEPTION_BEGIN_______________________________________
System.Runtime.InteropServices.COMException (0x80040154): Retrieving the COM class factory for component with CLSID {AA198767-9F5F-4FD1-993C-C4FC098BA1A9} failed due to the following error: 80040154 Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG)).
   at DBCommon.EnterpriseLicenseChecker..ctor(Version productVersion)
   at DBCommon.EnterpriseLicenseChecker.CreateInstance(Version version)
   at UserContext..cctor()
darryl.crossley
Enthusiast
 
Posts: 48
Liked: 5 times
Joined: Wed Oct 03, 2012 1:18 am
Full Name: Darryl Crossley

Re: Veeam ONE Reporter Error

Veeam Logoby Shestakov » Tue Oct 25, 2016 10:10 am

Hi Darryl,
It looks like the url problem. Have you changed the default Reporter and BV ports? If no, please try typing
Code: Select all
http://full_domain_name:1239/
into the browser`s address line?
Thanks!
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 5145
Liked: 430 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov

Re: Veeam ONE Reporter Error

Veeam Logoby unswglobal » Wed Nov 02, 2016 1:42 am

Shestakov wrote:Hi Darryl,
It looks like the url problem. Have you changed the default Reporter and BV ports? If no, please try typing
Code: Select all
http://full_domain_name:1239/
into the browser`s address line?
Thanks!


Hi - customer here :)

Hitting the FQDN doesn't change things at all - we still see the same error.

Frustratingly we ran up a new, separate instance of VEEAM One on a different server, and after a few days are now seeing a similar/ the same issue.
Code: Select all
http://server.fqdn.com:1239/Error/Error.aspx?id=74041e15-15f5-4d90-9da8-e111c1329369


EDIT: logs have been removed by moderator

NB: in the above log snippet we have replaced the server name with 'server.fqdn.com' and the user with 'domain/username'.
unswglobal
Lurker
 
Posts: 1
Liked: never
Joined: Tue Oct 25, 2016 9:31 pm
Full Name: UNSW Global

Re: Veeam ONE Reporter Error

Veeam Logoby Shestakov » Wed Nov 02, 2016 10:35 am

Hello unswglobal,
It`s hard to guess what the issue is from the provided log snippet.
Could you contact technical support for further investigation?
Thanks!
Shestakov
Veeam Software
 
Posts: 5145
Liked: 430 times
Joined: Wed May 21, 2014 11:03 am
Location: Saint Petersburg
Full Name: Nikita Shestakov


Return to Veeam ONE



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest